Ενοικίαση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Porto Rotondo, Olbia Tempio, Ιταλία, VIA MARINELLA 33

Ενοικίαση - Cod. 27680

  • Τύπος: Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια
  • Περιοχή: 900 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: TERRA

SUPAVONI ΒΙΛΛΕΣ PARK
Paradise σε Porto Rotondo
όμορφη και μοναδική περιουσία μας βρίσκεται λίγα λεπτά από το κέντρο του Porto Rotondo και διάσημες παραλίες του και λίγα λεπτά από τις πανέμορφες παραλίες του κόλπου της Μαρινέλλας. Βυθισμένο σε ένα καταπράσινο τοπίο με τα τυπικά φυτά της Σαρδηνίας και γρανιτικά πετρώματα με παράξενες μορφές θα βρείτε ένα μέρος για τις διακοπές σας αξέχαστες.
Το οικόπεδο είναι πλήρως περιφραγμένη και 10.000 πρόσβαση με δύο αυτόματες πύλες, έτσι είναι εγγυημένη προστασία της ιδιωτικής ζωής. Στη γη υπάρχουν πέντε ανεξάρτητες κατοικίες από το άλλο και είναι όλα διαφορετικά σε μέγεθος και στο σχεδιασμό τους. Στο επίκεντρο της καλά-καλλωπισμένο πάρκο μας είναι μια εντυπωσιακή πισίνα με το σχήμα εκκαθάρισης της συνδυάζει στο γύρω τοπίο. Κάθε βίλα έχει τη δική της πρόσβαση στην πισίνα του. Εδώ μπορείτε να χαλαρώσετε με την μουσική υπόκρουση στις άνετες ξαπλώστρες και να βρείτε σκιά κάτω από μεγάλες ομπρέλες. Η πισίνα διαθέτει χώρο υδρομασάζ και το κολύμπι ενάντια στο ρεύμα και η πέτρα, το οποίο χρησιμεύει ως εφαλτήριο. Για εκείνους που θέλουν μια μοναδική εμπειρία που μπορείτε να κάνετε μασάζ σπάνιες νερό καταρράκτη μας. Τη νύχτα, η πισίνα είναι βαμμένο σε επτά χρώματα - το ιδανικό μέρος για ένα ρομαντικό απεριτίφ στο ηλιοβασίλεμα ή μια συνάθροιση για εκδηλώσεις και πάρτι.
Η συνολική χωρητικότητα των σπιτιών μας είναι 24 μέρη όπου μια ομάδα φίλων ή μια μεγάλη οικογένεια μπορεί να βρει όλο το χώρο που χρειάζεται. Ιδανικό για τα παιδιά είναι το μεγάλο μας γκαζόν, όπου μπορούν να καταλήξουμε σε μια ποικιλία από παιχνίδια και να απολαύσετε τη χλωρίδα και την πανίδα, με τις μαγευτικές παγώνια και όμορφες χελώνες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB