Ενοικίαση Τριάρι, Capraia, Elba Island, Ιταλία, CAPRAIA ISOLA. Via De Mari, s.n.

Ενοικίαση - Cod. 23628

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 70 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2 piani

Townhouse διακριτικό, ανεξάρτητη, πλήρως ανακαινισμένο και εξοπλισμένο, πανοραμική, κάτω από τα τεράστια τείχη του Fort Αγίου Γεωργίου, στο ιστορικό κέντρο της πόλης, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα καταστήματα και τα εστιατόρια, αλλά ήσυχη, διότι σε μια ιδιωτική εσοχή.
Προηγημένος από μια βεράντα, σε 2 ορόφους, με το σαλόνι στο ισόγειο και δύο υπνοδωμάτια στον επάνω όροφο. Μεγάλο μπάνιο με ντους.
Κατάλληλα ευχάριστη διαμονή όλο το χρόνο, όχι μόνο για τις καλοκαιρινές όρμους και όμορφες παραλίες και μια θάλασσα χωρίς σύγκριση (είμαστε στη μέση του Αρχιπελάγους της Τοσκάνης Φυσικό Πάρκο, μια προστατευόμενη περιοχή), αλλά και για τη δυνατότητα μοναδικών εμπειριών σε ένα «νησί που ο τουρισμός δεν έχει επηρεάσει: πεζοπορία στο υπέροχο εσωτερικό της Μεσογείου, σπάνια χλωρίδα και πανίδα, το σχολείο divig, την αλιεία όλων των ειδών, ενοικιάσεις σκαφών, εκδρομές στο νησί, εκδρομές στην Κορσική κουζίνα. Ιδανική διαμονή για τη μελέτη, συγκέντρωση, χαλάρωση, ένα μέρος όπου ο χρόνος μοιάζει να παραμείνει σε ακινησία.
Magnificent λουλούδια την άνοιξη-
Ενοικίαση όλο το χρόνο, για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα, οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τις εποχές. Επιβίβαση Daily Toremar από το Λιβόρνο, Πόρτο Medici.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB