Πώληση Άλλο (Συγκρότημα), Porto Rotondo, Olbia Tempio, Ιταλία, VIA MARINELLA 33

Πώληση - Cod. 27666

  • Τύπος: Άλλο (Συγκρότημα)
  • Περιοχή: 1000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 12
  • Όροφος: TERRA

SUPAVONI ΒΙΛΛΕΣ PARK
Μια γωνιά του παραδείσου σε Porto Rotondo
όμορφη και μοναδική περιουσία μας βρίσκεται λίγα λεπτά από το κέντρο του Porto Rotondo, διάσημες παραλίες και μόλις λίγα λεπτά από την όμορφη παραλία του Κόλπου της Μαρινέλλα. Βυθισμένο μέσα σε ένα καταπράσινο με τα τυπικά φυτά της Σαρδηνίας και γρανιτικά πετρώματα με παράξενες μορφές θα βρείτε μια τοποθεσία για αξέχαστες διακοπές σας.
Το οικόπεδο των 18.000 είναι πλήρως περιφραγμένη και είναι προσβάσιμο με δύο αυτόματες πύλες, έτσι είναι εγγυημένη προστασία της ιδιωτικής ζωής. Από την ιδιοκτησία υπάρχουν πέντε ανεξάρτητες κατοικίες από το άλλο και όλα διαφορετικά σε μέγεθος τους και στο σχεδιασμό τους. Στο κέντρο του καλά διατηρημένο πάρκο μας, είναι μια εντυπωσιακή πισίνα με δαντελωτές σχήματα του συνδυάζει στο γύρω τοπίο. Κάθε βίλα διαθέτει δική της πρόσβαση στην πισίνα. Εδώ μπορείτε να χαλαρώσετε με την μουσική υπόκρουση στις άνετες ξαπλώστρες και να βρει τη σκιά κάτω από μεγάλες ομπρέλες. Η πισίνα διαθέτει χώρο υδρομασάζ και το κολύμπι ενάντια στο ρεύμα και ένα βράχο που χρησιμεύει ως εφαλτήριο. Για εκείνους που θέλουν μια πιο μοναδική εμπειρία που σπάνια μπορείτε να κάνετε μασάζ με το νερό του καταρράκτη μας. Τη νύχτα η πισίνα είναι χρωματισμένης με επτά χρώματα - ένα εξαιρετικό μέρος για ένα ρομαντικό απεριτίφ στο ηλιοβασίλεμα, ή ένα get-μαζί και για εκδηλώσεις και πάρτι.
Η συνολική χωρητικότητα των σπιτιών μας είναι 24 κλίνες, όπου μια ομάδα φίλων ή μια μεγάλη οικογένεια μπορεί να βρει όλο το χώρο που χρειάζεται. Ιδανικό για τα παιδιά είναι μεγάλη μας γκαζόν όπου μπορούν να εφεύρει πολλά παιχνίδια και να απολαύσετε τη χλωρίδα και την πανίδα, με μαγευτική παγώνια και ωραία χελώνες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB