Πώληση Αγροικία, Camaiore, Lucca, Ιταλία, via pianello

Πώληση - Cod. 24589

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 120 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2

Όμορφη εξοχικό σπίτι με θέα στη θάλασσα που βρίσκεται στους λόφους του Camaiore, Greppolungo? Το σπίτι βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά από τις διάσημες παραλίες της Versilia, 20 χλμ από το Lucca και την Πίζα (διεθνές αεροδρόμιο) και 100 χιλιόμετρα από τη Φλωρεντία.
Η κύρια μονάδα (κατοικίες) εκτείνεται σε τρεις ορόφους? κάτω κελάρι, woodshed και πλυντηρίου, καθώς και ένα μικρό μπάνιο? το μεσαίο όροφο, το οποίο είναι προσβάσιμο από ένα αίθριο των 12 τμ με θέα στον κήπο, βρίσκονται τοποθετημένα το σαλόνι με τζάκι, την τραπεζαρία και την κουζίνα? στον όροφο ένα μεγάλο δωμάτιο και ένα μικρό υπνοδωμάτιο, συν ένα διάδρομο και ένα μπάνιο με ντους? στην πρόσοψη, σε συνδυασμό με ελαιόδεντρα (μεγάλη επίπεδη) και τον κήπο (820 τ.μ., 30 ελαιόδεντρα) τοποθετείται ένα υπόστεγο σε δύο ορόφους που αποτελείται από κουζίνα και μπάνιο στον κάτω όροφο και ένα μεγάλο δίκλινο δωμάτιο στον επάνω όροφο. Τα κτίρια έχουν ανακαινιστεί πλήρως και ενοποιημένες, όπου είναι δυνατόν, οι ίδιες δομές σε ξύλο και τούβλα (τούβλα) των δαπέδων και των οροφών του αρχικού? τεχνολογικά συστήματα είναι εντελώς νέα? θέρμανση με λέβητα νέο LPG (1750 λίτρων υπόγεια δεξαμενή)? Υπάρχει μια στέρνα για τη συλλογή βρόχινου νερού.
Το σπίτι και το παράρτημα παρουσιάζονται πλήρως επιπλωμένα με έπιπλα εποχής προσπαθεί να ενισχύσει την ρουστίκ ατμόσφαιρα.
Προς στήριξη του όλα υπάρχει μια άλλη άλσος των 1.100 τετραγωνικών μέτρων (περίπου 60 μονάδες), σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια.
Το εξοχικό σπίτι είναι προσβάσιμο με αυτοκίνητο, parkable στον κήπο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB