Πώληση Αγροικία, Casole d'Elsa, Siena, Ιταλία, STRADA COMUNALE DI FONTGAIA

Πώληση - Cod. 31264

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 20000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5 houses
  • Όροφος: 1

Στην καρδιά της Τοσκάνης, στους πρόποδες του μεσαιωνικού χωριού της Casole d'Elsa, υπάρχει ένα γραφικό ιδιότητα που ονομάζεται «La Collina». Το κτήμα βρίσκεται σε ένα μικρό λόφο με καταπληκτική θέα. Το ακίνητο αποτελείται από 5 σπίτια, όλα αποκαταστάθηκε το τυπικό Τοσκανέζικα στυλ. Υπάρχουν επίσης 100 ελαιόδεντρα και τον τόπο αρκετά για να επεκταθεί, αν θέλετε.

Η περιοχή

Casole d'Elsa είναι μια μικρή κοινότητα στην επαρχία της Σιένα. Είναι 60 χιλιόμετρα (37mi) από τη Φλωρεντία και 40 χιλιόμετρα (24mi) από την Σιένα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 2 αεροδρόμια, ένα στη Φλωρεντία και ένα στην Πίζα (90 χιλιόμετρα, 56mi) Διάσημοι χωριά όπως η Volterra και το Σαν Τζιμινιάνο είναι 30 λεπτά μόνο μακριά. Μόλις μία ώρα και είστε στη μέση της περιοχής Chianti. Είναι το ιδανικό μέρος για να ανακαλύψετε την Τοσκάνη.
Σε Casole d'Elsa θα βρείτε 2 πολύ χαρακτηριστική και νόστιμο αρτοποιεία, 2 μικρά παντοπωλεία, ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ. Τρεις χαρακτηριστικές και άνετο μπαρ. Μια πιτσαρία και τρία εστιατόρια. Ένα από τα εστιατόρια είναι ένα από τα καλύτερα της περιοχής. Υπάρχει μια τράπεζα, φαρμακείο και ένας γιατρός στο χωριό. Colle di Val d'Elsa είναι μόλις 15 χλμ (9mi) μακριά, εκεί μπορείτε να βρείτε μεγάλα σούπερ μάρκετ.


Η ιδιοκτησία

Casa Privato
Το σπίτι αποτελείται από ένα μεγάλο ενιαίο χώρο κουζίνα, ευρύχωρη τραπεζαρία και καθιστικό, τζάκι, 2 υπνοδωμάτια και κεντρική βεράντα με θέα σε όλη την εκστρατεία.
Casa Belvedere (Κύρια κατοικία)
Αυτή η μοναδική εξοχική κατοικία υπάρχουν 2 ορόφους (18 άτομα). Καλά επιπλωμένα και η τυπική Τοσκανέζικα στυλ διατηρήθηκε. Στο ισόγειο που έδωσε μια ωραία βεράντα με εξαιρετική θέα, 4 υπνοδωμάτια και 4 μπάνια, μεγάλο σαλόνι και τραπεζαρία. Στον πρώτο όροφο ενός σύγχρονου μεγάλη κουζίνα με τζάκι, 4 κρεβάτι-δωμάτια, 2 μπάνιο-δωμάτια, μια πολύ μεγάλη τραπεζαρία με τζάκι, γωνιά ανάγνωσης, κεντρική θέρμανση, κουζίνα με αέριο, δωμάτιο με πλυντήριο ρούχων και στεγνό μηχανή. Και μια εξαιρετική βεράντα. Στην ταράτσα υπάρχει επίσης ένα δωμάτιο με μεγάλο χώρο τραπεζαρίας και κουζίνας.
Υπνοδωμάτια: 8 Μπάνια: 6 Σαλόνια: 4 Είδος ακινήτου: Κατοικία / Βίλα
Casa Cavallo (House Guest House / αχθοφόρου)
Αυτό το σπίτι υπάρχει μια ευρύχωρη κουζίνα, ξεχωριστό σαλόνι και τραπεζαρία, 2 κρεβάτι-δωμάτια, μπάνιο στο δωμάτιο (ντους, τουαλέτα, νιπτήρα), κεντρική θέρμανση, κουζίνα με φυσικό αέριο. Ξεχωριστή βεράντα με έπιπλα κήπου.
Υπνοδωμάτια: 2 Μπάνια: 1 Σαλόνια: 1
Casa Cantina (ξενώνας)
Μικρό σαλόνι με κουζίνα, ξεχωριστό κρεβάτι δωμάτιο (2 άτομα), μπάνιο (ντους, τουαλέτα, νιπτήρα), κεντρική θέρμανση, ηλεκτρική κουζίνα με ηλεκτρική ενέργεια. Ξεχωριστή βεράντα με έπιπλα κήπου και καταπληκτική θέα.
Υπνοδωμάτια: 1 Μπάνια: 1 Σαλόνια: 1
Casa Denis (ξενώνας)
Μικρό καθιστικό με κουζίνα, ξεχωριστό κρεβάτι-δωμάτιο (2 άτομα), λουτρό-δωμάτιο (ντους, τουαλέτα, νιπτήρας), κεντρική θέρμανση, κουζίνα με αέριο. Ξεχωριστή βεράντα με έπιπλα κήπου.
Υπνοδωμάτια: 1 Μπάνια: 1 Σαλόνια: 1

Το ακίνητο είναι επίσης προς ενοικίαση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για ένα-δύο χρόνια.

Για περαιτέρω πληροφορίες και φωτογραφίες παρακαλώ να έρθετε σε επαφή.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB