Πώληση Αγροικία, Cison di Valmarino, Treviso, Ιταλία, Mura

Πώληση - Cod. 27355

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 250 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: su più livelli

Ζεστή και φιλική αγροικία 1654 στην Cison di Valmarino στο χωριό Mura, γοητευτικό μέρος του Vittorio Veneto και Valdobbiadene, στους πρόποδες των Άλπεων Τρεβίζο. Το εξοχικό σπίτι έχει ανακαινιστεί πλήρως με υψηλής ποιότητας φινίρισμα, σε συμμόρφωση με την Soprintidendenza Εφορείας Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς και Τοπίου, και γίνεται απολύτως αντισεισμικών, που περιβάλλεται από μια αυλή στην οποία έχει θέα στο μπροστινό μέρος του κτηρίου. Στα δυτικά είναι ένα μεγάλο κήπο 800 τετραγωνικών μέτρων το οποίο περιλαμβάνει διάφορα βότανα, τόσο διακοσμητικά φρούτα.
Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα ευρύχωρο σαλόνι με τραπεζαρία, με πλάκες δαπέδου από λευκό μάρμαρο από τη Βερόνα, ξύλινη οροφή με αυθεντικά δοκάρια του 1700, και χαρακτηρίζεται από ένα τυπικό τζάκι με ξύλινο κάθισμα, ξεπερνιέται ένα χάλκινο κουκούλα ζωγραφισμένα στο χέρι.
Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα άνετο σαλόνι, ένα δωμάτιο με μπάνιο και ένα μικρό διάδρομο συνδέει μια δεύτερη περιοχή αποτελείται από δύο master υπνοδωμάτια με μπάνιο επισυνάπτεται? από τα δωμάτια μπορείτε να έχετε πρόσβαση άμεσα μια γραφική ξύλινη βεράντα.
Ανεβαίνοντας στο δεύτερο όροφο που χρησιμοποιούνται για την κρεβατοκάμαρα, διαθέτει μια μεγάλη σοφίτα με μπάνιο επισυνάπτεται. Στο υπόγειο υπάρχει το λεβητοστάσιο, μια αποστολή να χρησιμοποιήσει κελάρι και ένα θησαυροφυλάκιο αποθήκευσης για χρήση με εντοιχισμένες εσωτερικό θωρακισμένο.
Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με ένα αποτελεσματικό λέβητας εγκατασταθεί κάτω από την αποκατάσταση και την κάθε περιοχή του σπιτιού είναι εξοπλισμένη με ένα προγραμματιζόμενο θερμοστάτη. Τα έπιπλα της κουζίνας είναι κατασκευασμένο από άγρια ​​αχλάδια, τα έπιπλα στον πρώτο όροφο σε λευκό σφενδάμου, American κεράσι και εξωτικό ξύλο, ενώ στη σοφίτα είναι έβενο και κυπαρίσσια.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB