Πώληση Αγροικία, Madesimo, Sondrio, Ιταλία, Stabisotto Alto (Isola di Madesimo)

Πώληση - Cod. 29358

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 140 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: terra + primo piano

Ιδιωτικός πωλεί Baita Ορεινό Σαλέ σε Madesimo (SO) σε Valchiavenna (Valtellina) για να αποκατασταθεί Stabisotto Alto (δήμος Madesimo) με πανοραμική 360 ° σε όλα τα υψηλά Valchiavenna / Val Febbraro περίπου 5 χλμ από το κέντρο Madesimo , 10 χλμ από Splügenpass, 65 χλμ από τον Άγιο Moritz, 100 χιλιόμετρα από το Λουγκάνο και 140 χλμ από το Μιλάνο.
Ένα πανοραμικό μπαλκόνι μακριά από το χάος για να είναι σε θέση να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν.
Με νότιο προσανατολισμό και στη συνέχεια σε πλήρη ήλιο όλη την ημέρα με μια ανοιχτή θέα και χωρίς κανένα εμπόδιο μπροστά του. Ύψος 1600 m πάνω από τη στάθμη της θάλασσας.
ήδη εγκεκριμένο σχέδιο αναδιάρθρωσης (δύο ορόφους των 66,64 τετραγωνικών μέτρων το καθένα + βεράντα + γύρω από τη γη) με το κόστος των υποδομών που έχουν ήδη καταβληθεί (€ 7.500). Ετοιμάζεται να ξεκινήσει αμέσως δουλειά. Με τα Χριστούγεννα του 2017, μπορείτε να έχετε το δικό σας καμπίνα στο βουνό έτοιμοι να ζήσουν. μερικώς θαμμένο στο ισόγειο τοπική πέτρα και ο πρώτος όροφος ξύλινο φυλάκιο (ξύλινα σαλέ) για τη βελτιστοποίηση των ζει την άνεση και την εξοικονόμηση ενέργειας. Φυσικά δεν λειτουργούν, μπορείτε να προσαρμόσετε το σχεδιασμό σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας / ανάγκες που έχει αρχίσει ακόμη.
Επιθυμώντας μπορώ να σας φέρει σε επαφή με μια κατασκευαστική εταιρεία που πραγματοποιεί κάθε εργασία (συμπεριλαμβάνονται τα τελειώματα) λιγότερο από € 130.000 ή € 95.000 με ρουστίκ. Με λιγότερο από 200 000 € να είναι μια νέα καλύβα.
Επικοινωνήστε μαζί μου για τη σύνδεση με την ιστοσελίδα παρουσίασης της καλύβας που πρέπει να αποκατασταθεί (φωτογραφίες, χάρτες, κλπ).

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB