Πώληση Αγροικία, Teulada, Κάλιαρι, Ιταλία, Giuliana Atzeni

Πώληση - Cod. 23839

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 300 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 1

Μια Teulada, λόγω αδράνειας, 3 χλμ από τις όμορφες παραλίες, ένα γραφικό ακίνητο προς πώληση αποτελείται από βίλα για να ανακαινιστεί, που περιβάλλεται από ένα πεύκο αποκλειστική (ένα εκτάριο, περίπου) με 500 τμ κήπο επιπλωμένο με μεσογειακές και εξωτικά φυτά. Η κατοικία αποτελείται από 165 τετραγωνικά μέτρα των κατοικιών, πάνω από 120 διαφορετικά επιφάνεια στοιβάζονται (αποθήκη, κελάρι ...). Δυνατότητα να οικοδομήσουμε περαιτέρω. REAL DEAL! Η δομή στάθηκε με υποδειγματικό τρόπο το πέρασμα του χρόνου: μερικά κόλπα θα ήταν αρκετό για να αποκαταστήσει μια δομή εξακολουθεί να είναι πολύ ρεύμα, κομψό και λειτουργικό, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.
Εξαιρετική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να δημιουργήσουν περισσότερες οικιστικές μονάδες, οι νέες επιχειρηματικές ιδέες ή ιδιωτική. Καθαρίζονται και ανακαίνιση θα κάνει την ευτυχία των ιταλικών και ξένων τουριστών. Για περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB