Πώληση Βίλα, Castro, Λέτσε, Ιταλία, via litoranea

Πώληση - Cod. 28842

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: terra e primo

Castro Marina Grotta Zinzulusa, η προσφορά προς πώληση μια όμορφη βίλα περιβάλλεται από πράσινο, που περιβάλλεται από έναν κήπο με ψηλά δέντρα, με χώρο στάθμευσης για 2/3 αυτοκίνητα και πλήρως περιφραγμένη. Το σπίτι είναι σε δύο επίπεδα, και το κάτω πάτωμα, εντελώς χαρακτηρίζεται από την αρχαία θολωτή οροφή, βρίσκουμε: βεράντα, βεράντα, καλύπτονται και σκιερό, ο οποίος έχει πρόσβαση σε τρία υπνοδωμάτια, εξυπηρετούνται από δύο μπάνια με ντους.
Το επάνω όροφο, το οποίο είναι συνδεδεμένο με το χαμηλότερο από εσωτερική σκάλα και αποτελείται από: ένα μπάνιο, ένα υπνοδωμάτιο, ευρύχωρο καθιστικό και κουζίνα με τζάκι, δωμάτιο πλυντηρίων και βοηθητικό δωμάτιο, μεγάλο σαλόνι, με θέα σε μια βεράντα πίσω (με μπάρμπεκιου και υπαίθρια ζεστό ντους) και μια βεράντα με εκπληκτική θέα του σπηλαίου Zinzulusa και στην ακτή του Salento. Μια εξωτερική σκάλα στην πέτρα που δίνει πρόσβαση σε διαφορετικά επίπεδα από το σπίτι και τον κήπο.
Η βίλα είναι σε άριστη κατάσταση και είναι όμορφα τελικά? Είναι εξοπλισμένο με αυτόνομη θέρμανση με καλοριφέρ, τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα, και είναι η σύνδεση με το δημόσιο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης. Η θάλασσα είναι μόνο περίπου 300 μέτρα, και μπορείτε εύκολα να περάσει μέσα από δύο διαδρομές, που οδηγούν στην πρακτική βραχώδεις όρμους, και το beach club με πισίνα με θαλασσινό νερό.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB