Πώληση Βίλα, Firenze, Φλωρεντία, Ιταλία, via Rossellino 12/a

Πώληση - Cod. 31472

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 350 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2

Ένα όμορφα ανακαινισμένο αγρόκτημα τοσκάνης του 17ου αιώνα.
Η βίλα βρίσκεται σε ένα λόφο με εκπληκτική θέα στην κοιλάδα Arno, που περιβάλλεται από ένα τυπικό τοπίο της Τοσκάνης με ελαιόδεντρα, αμπελώνες και κυπαρίσσια.
Είναι μόλις 15 λεπτά από το κέντρο της Φλωρεντίας και λίγα βήματα από το πολυσύχναστο χωριό Settignano, όπου ο Μιχαήλ Άγγελος έζησε κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας του και γεννήθηκαν πολλοί άλλοι κύριοι ιταλικοί γλύπτες της Αναγέννησης (π.χ Ammannati, Desiderio, Rossellinos).
Το χωριό εξυπηρετείται από μια γραμμή λεωφορείου προς το κέντρο της Φλωρεντίας και διαθέτει καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια για όλες τις τοπικές σας ανάγκες.
Το κτήμα αποτελείται από ένα κεντρικό κτίριο - τη βίλα - με επιφάνεια 300 τ.μ., διαμέρισμα 50 τ.μ., κήπο 600 τ.μ., γκαράζ και οικόπεδο 7 στρεμμάτων με ελιές και οπωροφόρα δέντρα.
Η βίλα έχει 2 ορόφους και αποτελείται από: Ισόγειο: ένα μεγάλο σαλόνι με πρόσβαση σε μια πόρτα που βρίσκεται μπροστά από το σπίτι, τραπεζαρία με πρόσβαση σε μικρότερη πόρτα με ξύλινο φούρνο για φαγητό αλφρεσκό, μικρό σαλόνι Με τζάκι, κελάρι, κουζίνα, πλυσταριό, μπάνιο. Πρώτος όροφος: προσγείωση, 5 υπνοδωμάτια, το καθένα με ιδιωτικό μπάνιο, μεγάλη βεράντα. Η βίλα προσφέρει ένα τυπικό στιλ της Τοσκάνης με δάπεδα cotto και οροφές με ξύλινα δοκάρια.
Η διαφορά είναι ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα 50 τ.μ. στον όροφο, με μεγάλο καθιστικό / υπνοδωμάτιο, κουζίνα και μπάνιο.
Τοποθεσία Google Earth: 43 ° 46'58''N, 11 ° 19'26''Ε.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB