Πώληση Βίλα, Pesaro, Pesaro e Urbino, Ιταλία, Via Ugo Foscolo 17

Πώληση - Cod. 31059

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 130 m²
  • Αριθμός δωματίων: tre
  • Όροφος: Su tre livelli

Αυτό το ευρύχωρο 130 sqmt μοντέρνο διαμέρισμα είναι η τέλεια επιλογή για οικογένειες με έως και τέσσερα άτομα που θέλουν και οι δύο ζουν σε ιδιωτικά μεγάλο και άνετο χώρο και την ύπαιθρο.
Βρίσκεται στο γραφικό χωριό της Sassofeltrio (Marche) κοντά στην ιστορική πόλη του Urbino (30 χλμ) και την Αδριατική θάλασσα (20 χιλιόμετρα). Εμπορικά καταστήματα και τα σχολεία είναι 100 MTS μαζί. Το διαμέρισμα είναι μια νέα κατασκευή, ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2013, και είναι χτισμένο σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές των κατασκευών νόμων και εξοπλισμένα με αυτοματισμος.
Σε αυτό το διαμέρισμα, δόθηκε προτεραιότητα σε υψηλά στάνταρ εσωτερικό σχεδιασμό. ΤHE ευρύχωρο καθιστικό περιλαμβάνει ένα ενιαίο και πλήρως εξοπλισμένη σύγχρονη, νέα κουζίνα, ένα άνετο σαλόνι, ένα μεγάλο καναπέ χώρο και τηλεόραση, καλωδιακή προδιάθεση.
Το διαμέρισμα είναι καινούργιο, είναι εξοπλισμένα με ένα σύγχρονο σύστημα θέρμανσης δαπέδου και τρία νέα σημεία κλιματισμό, σε κάθε όροφο.
Περιτριγυρισμένο από έναν ιδιωτικό κήπο, το διαμέρισμα είναι πανοραμική και διαθέτει τρία μπάνια, τρία μεγάλα μπαλκόνια, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και ένα διπλό γκαράζ. Υπάρχουν μεγάλα παράθυρα (εννέα) σε όλο το σπίτι κάνει όλες τις περιοχές πολύ φωτεινό. Σε συνδυασμό με τα δύο μεγάλα μπαλκόνια κατάστρωμα (περίπου 6 sqmt κάθε.)? το ένα στο σαλόνι μπορεί να κλείσει για ένα χειμερινό κήπο, με θέα στους λόφους και τον πολύ όμορφο κήπο που βρίσκεται γύρω από το κτίριο, κάνοντας τη διαμονή σας στο διαμέρισμα ιδιαίτερα ευχάριστο το χρόνο χιόνι. Μια άμεση σύνδεση με λεωφορείο υπάρχει από Sassofeltrio στην πόλη του Ρίμινι, όπου υπάρχει το αεροδρόμιο Federico Fellini, και η θάλασσα (20 χιλιόμετρα).
Η τιμή είναι 210.000 ευρώ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB