Πώληση Βίλα, Salgareda, Treviso, Ιταλία, Via Candolè 37

Πώληση - Cod. 28502

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 183.02 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2

Πανέμορφο σπίτι 2-ιστορίας στο κρασί περιοχή Βένετο της Ιταλίας, μόλις 28 μίλια μακριά από τη Βενετία. Το σπίτι βρίσκεται σε μια γραφική περιοχή, που κυριαρχείται από αμπελώνες, θέα στο βουνό, και γραφικά δρομάκια κατά μήκος του ποταμού Piave.

Το σπίτι έχει το ημι-μόνιμο σπίτι ενός αυστριακού ζευγάρι για τα τελευταία 20 χρόνια, και είναι σε άριστη κατάσταση. Με τα χρόνια, οι ιδιοκτήτες του έχουν ουσιαστικά ανακαινιστεί και εκσυγχρονιστεί αυτό, ενώ εξακολουθεί να εξασφαλίζει ότι το σπίτι διατηρεί πολλά αυθεντικά Βόρειας ιταλική γοητεία της. Το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο και προσφέρει πολλές ανέσεις που το καθιστούν ιδανικό τόσο ως live-in και ένα σπίτι διακοπών.

Μερικά από τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν μια μεγάλη βεράντα με θέα στα βουνά Dolomiti, μια προσαρμοσμένη-χτισμένο κάβα (η οποία μπορεί να μετατραπεί σε ένα υπνοδωμάτιο επισκεπτών), μαρμάρινη εσωτερική σκάλα, δορυφορική κεραία, state-of-the art συσκευές κουζίνας, καθώς και ένα υψηλής καταλήγουν Bang & Olufsen σύστημα ήχου που είναι συνδεδεμένη με διάφορα μέρη του σπιτιού. Η όμορφη εμπρός και αυλές (εξοπλισμένο με ένα σύστημα καταιονισμού) είναι γεμάτος με φυτά και λουλούδια, το οποίο, χάρη στο ήπιο μεσογειακό κλίμα, δημιουργούν ένα καταπράσινο, ανθισμένο όαση σχεδόν όλο το χρόνο. Άνετο πάρκινγκ είναι διαθέσιμο χώρο στο δρόμο.

Το σπίτι βρίσκεται σε μια κεντρική, καλά συνδεδεμένο περιοχή που προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα πάντα, από ιστορικές πόλεις στις παραλίες στα βουνά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB