Πώληση Βίλα, Santa Cesarea Terme, Λέτσε, Ιταλία, litoranea

Πώληση - Cod. 28845

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 9
  • Όροφος: terra e primo

Σάντα Cesarea Terme, που πωλούν ένα όμορφο χαρακτηριστικό βίλα έτη '30, με θέα στη θάλασσα, απ 'όπου είναι μόλις 50 μέτρα.
Σάντα Cesarea Terme είναι μια παραθαλάσσια πόλη στο Σαλέντο, στην Απουλία, στις ακτές της Αδριατικής, είναι περίπου 10 χλμ από το Οτράντο και 35 χλμ από το Λέτσε. Το θέρετρο είναι γνωστό για τις φυσικές πηγές του θείου και του ιωδίου νερό που ρέει σε τέσσερις φυσικές σπηλιές.
Η βίλα, η οποία είναι ένα ιστορικό σπίτι στην Santa Cesarea Terme, έχει διατηρηθεί ανέπαφη την πάροδο του χρόνου, ποια είναι τα χαρακτηριστικά που το διακρίνουν, το οποίο είναι το τυπικό έξω δήλωση του Salento βίλας, οι ταράτσες της Palladian, τα πλούσια αυθεντικά δάπεδα με πλακάκια τσιμέντου και κλασική στέγη σε έναν χρόνο .
Η βίλα είναι σε δύο ορόφους και το ισόγειο είναι ένα σαλόνι με τραπεζαρία, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο? Ο πρώτος όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία και κουζίνα. Μια μεγάλη βεράντα περιβάλλει ολόκληρο τον πρώτο όροφο του σπιτιού, όπου μπορείτε να απολαύσετε εκπληκτική θέα στη θάλασσα.
Υπάρχει επίσης μια ανεξάρτητη πτέρυγα με ξεχωριστή είσοδο, αποτελείται από υπνοδωμάτια και τα μπάνια.
Ένα καταπράσινο κήπο 250 τμ spread πάνω από διάφορα επίπεδα στο πίσω μέρος της βίλας, και είναι ενισχυμένο με παχύφυτα, ανθοφορία και αρωματικά φυτά.
Ένα μεγάλο γκαράζ κάλυψε πάνω από 30 τετραγωνικά μέτρα. Είναι στο ισόγειο.
Το σπίτι, το οποίο είναι σε άριστη κατάσταση και καλά τελειώσει, είναι η σύνδεση με όλες τις υπηρεσίες, και είναι εξοπλισμένο με κεντρική θέρμανση.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB