Πώληση Βίλες στην ύπαιθρο, Macchia Valfortore, Campobasso, Ιταλία, Contrada Val Gennaro snc

Πώληση - Cod. 29595

  • Τύπος: Βίλες στην ύπαιθρο
  • Περιοχή: 280 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: su due livelli

Προς πώληση στο έδαφος της Macchia Valfortore, στην περιοχή Molise όμορφη "Masseria" με καταπληκτική θέα στη λίμνη. Το παλιό σπίτι είναι περίπου 250 τετραγωνικών μέτρων σε δύο ορόφους. στο ισόγειο ένα μεγάλο δωμάτιο είσοδο, κουζίνα με τζάκι και ένα δωμάτιο 80 τετραγωνικών μέτρων. Αυτό, επίσης, με τζάκι. Στον πρώτο όροφο 4 υπνοδωμάτια, 2 πολύ μεγάλα και ένα μπάνιο. Δεν θέρμανση. Δεν αερίου. Είναι το φως και το νερό. Στο σπίτι υπάρχουν 3 τζάκια. Ένα στην κουζίνα, ένα στο σαλόνι και το τρίτο σε ένα υπνοδωμάτιο στον επάνω όροφο. Το διπλανό οικόπεδο, ελιές και δενδρόβια, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ιδιοκτησίας και είναι περίπου 3 στρέμματα. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κτίριο - αποθήκη - κελάρι και woodshed. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε μια υπέροχη παρθένα δάσος, 1,5 χιλιόμετρα από το χωριό της Macchia Valfortore - επαρχία Καμπομπάσο και 1 χλμ από την πανέμορφη λίμνη Occhito. Το σπίτι είναι να αποκατασταθεί.
Ήταν αρχικά ένα σπίτι για εποίκους και το σαλόνι είναι άριστα διατηρημένα τις φάτνες για τις αγελάδες. Μέσα στο σπίτι υπάρχει ένα φούρνο ψωμί (για να αποκατασταθεί όπως ήταν κλειστή) το τοπίο είναι όμορφο και μοναδικό. Molise είναι ένα ελάχιστα γνωστό περιοχή.
η ζητούμενη τιμή είναι μόλις € 100,000.00 διαπραγματεύσιμα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB