Πώληση Δυάρι, LAGO DI COMO, Como, Ιταλία, via lario 5 san siro

Πώληση - Cod. 29333

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 50 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2

Σας προσφέρουμε το διαμέρισμα στην γραφική ακτή της λίμνης Κόμο. Το διαμέρισμα βρίσκεται στην πόλη San Siro του, 30 μέτρα από την παραλία, παιδική χαρά και ένα πάρκο, με τις εξοπλισμένες θέσεις για πικ-νικ. πόλη San Siro είναι περιτριγυρισμένο από τη μία πλευρά με μία από τις ομορφότερες λίμνες της Ευρώπης - Λίμνη Κόμο, από την άλλη πλευρά με τα βουνά των Άλπεων γνωστή για τα χιονοδρομικά κέντρα. Η στρατηγική διαρρύθμιση του διαμερίσματος μιλάει από μόνη της - 20 χιλιόμετρα από την Ελβετία, 15 χλμ από την πόλη του Κομμού, 30 χλμ από τα χιονοδρομικά κέντρα, 50 χιλιόμετρα από την πόλη του Μιλάνου, 80 χλμ από το διεθνές αεροδρόμιο του Μιλάνου (Μαλπένσα).
Τώρα, λίγο σχετικά με το διαμέρισμα: συνολική έκταση 40 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται στον 2ο όροφο του 4 ορόφους κτιρίου της νέας κατασκευής και αποτελείται από μια μεγάλη αίθουσα, μικρή αίθουσα και μια κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα μικρό υπνοδωμάτιο. Ο καθένας δεν ζουν στο διαμέρισμα ακόμα. Είναι μερικώς επιπλωμένο: κουζίνα με τον απαραίτητο εξοπλισμό (ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, κλπ), μια ντουλάπα, ένα κρεβάτι κουκέτα. Όλες οι επικοινωνίες συνδεδεμένα.
Εκτός από τη δική του ευχαρίστηση η ακίνητη περιουσία που αποκτήθηκε στην Ιταλία, το διαμέρισμα είναι πολύ ευνοϊκή και τον τρόπο της επένδυσης. Οι τιμές στη λίμνη Κόμο, παρά ακόμη και την κρίση όχι μόνο δεν μειώνεται, αλλά αυξάνεται σταθερά. Το διαμέρισμα μπορεί να φέρει στο σταθερό εισόδημα, αν με το χέρι πάνω σε τουρίστες τόσο το καλοκαίρι, και το χειμώνα. Σε τουριστική περίοδο, το κόστος του ενοικίου του διαμερίσματος αυτού του τύπου είναι περίπου 500 ευρώ την εβδομάδα.
Η εταιρεία Rusitaly Υπηρεσία, εκτός από την πλήρη καταγραφή της συναλλαγής για την πώληση και την αγορά αυτού του διαμερίσματος, είναι έτοιμη να αναλάβει τη φροντίδα του μετέπειτα καταχώρηση της κατοικίας, η εγγραφή σε τοπικές αρχές, τα συμπεράσματα των συμβάσεων με τις εταιρείες ενέργειας για σύνδεση νερού και ηλεκτρικού ρεύματος. Θα οργανώσουμε ανάπαυση και την εργασία σας κατά τη διάρκεια της άφιξης στην Ιταλία. Αν αποφασίσετε να μισθώσει το διαμέρισμα, είμαστε έτοιμοι να ασχοληθούν ακόμη και από αυτό! Δεν πρέπει να κάνετε τίποτα, αλλά μόνο για να πάρει χρήματα από ακινήτου σας στην Ιταλία!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB