Πώληση Μονοκατοικία, Acqui Terme, Αλεξάνδρεια, Ιταλία, via alessandria

Πώληση - Cod. 25791

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 220 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 4

Μεγάλη ευκαιρία Μια τιμή δημοπρασίας: πώληση
Στους λόφους της Acqui Terme (AL), μόλις 6 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και το σιδηροδρομικό σταθμό, σε ένα τυπικό χωριό λόφο, που περιβάλλεται από τους διάσημους αμπελώνες της Bracchetto και Moscato, την πώληση τμήματος του ημι-μονοκατοικία (ισόγειο-οροφή), σε 4 ορόφους με ιδιωτικό κήπο ~ 300 mq² με οπωροφόρα δέντρα και λουλούδια, κιόσκι, βρύση, μικρό βοηθητικό κτίσμα (με λεβητοστάσιο επισυνάπτεται) - Cosi εξής:
Ισόγειο: Αίθουσα Δ 'είσοδο, σαλόνι με φεγγίτη και τζάκι, crotin- κελάρι, κουζίνα καθιστικό με ξυλόσομπα, σαλόνι- καθιστικό με δεύτερη είσοδο στον κήπο, μπάνιο με μισό-λουτρό, μικρή πίσω αυλή.
Π 1: Αποχώρηση γκαρνταρόμπα, μεγάλο μπάνιο με ντους σε καπνισμένο γυαλί και με μπάνιο, υπνοδωμάτιο με ξύλινο ράφι και μεγάλη βεράντα από 11 m. πανοραμική.
Π 2ος: 1 υπνοδωμάτιο με παράθυρο με θέα στην πλαγιά του λόφου, 2ο υπνοδωμάτιο με δύο παράθυρα και πανοραμική θέα, στούντιο-βιβλιοθήκη, μπάνιο με πολύ μεγάλο ντους
Π 3ο: σοφίτα: Studio ~ 50 mq² (ημιτελή)
Μεθάνιο κεντρική θέρμανση + ξυλόσομπα + τζάκι
Στέγη επαναληφθεί ό, τι νέο, συμπεριλαμβανομένης της κεντρικής δοκού και ταινίες και σταματά την εξωτερική πλακάκια
4 όροφοι, 3 μπάνια, 7 υπνοδωμάτια, περισσότερα από 200 300 mq² mq² + κήπο με εξάρτηση. Περιοχή αμέσως με έπιπλα Δώρων, αν θέλετε.
Δυνατότητα να κάνουν τις δραστηριότητες της "Σπίτι" για ηλικιωμένα άτομα, δεδομένης της «μεγάλο μέγεθος και τον αριθμό των δωματίων, καθώς ήδη σε επαφή με τις τοπικές υγειονομικές αρχές και την πόλη (ή τη δραστηριότητα της Bed & Breakfast)
Αίτημα: μόνο € 79.000 διαπραγματεύσιμα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB