Πώληση Μονοκατοικία, Bagaladi, Reggio Calabria, Ιταλία, via jelasi

Πώληση - Cod. 30020

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 13000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

Γεωργική γη προς πώληση με τις θέσεις της ελιάς στην Bagalkot (RC) περίπου 13.000 τετραγωνικών μέτρων, με συνημμένα:
1) μια παλιά αγροικία από τις πολύ γερά θεμέλια, στο ισόγειο αποτελείται από ένα κελάρι και δύο αχυρώνες σε άριστη κατάσταση εξοπλισμένο με όλα τα εξαρτήματα που είχαν χρησιμοποιηθεί μία φορά για τη διατήρηση των ζώων. Ενώ στον πρώτο όροφο των δύο αρκετά μεγάλα δωμάτια και κουζίνα με φούρνο ξύλου σε καλή κατάσταση με το φως και το νερό συνδέεται τακτικά.
2) ένα πρόσφατα κατασκευασμένο κτίριο (1985), 100 τετραγωνικών μέτρων, που αποτελείται από: τρία δωμάτια, κουζίνα και μπάνιο με μεγάλο διάδρομο σε άριστη κατάσταση που παρέχονται με το νερό συνδέεται με το δημοτικό δίκτυο και το φως. Εντός του ακινήτου υπάρχει ένα ιδιωτικό δρόμο που διασχίζει τον ελαιώνα και καταλήγει μπροστά από την «είσοδο του σπιτιού. Υπάρχουν, επίσης, βελανιδιές, κερασιές, αχλαδιές και αρκετές βίδες φράουλα σταφύλια και τα μούρα, καθώς και βότανα όπως καλέντουλα, πικραλίδα, άγριο θυμάρι, ρίγανη, κλπ .. Ιδιαίτερη σημασία έχουν οι ανοιχτοί χώροι πρασίνου που θα επέτρεπε τη δυνατότητα της έναρξης μιας εκμετάλλευσης ή ένα αγρόκτημα με όλες τις ανέσεις, δεδομένης της ακραίας εγγύτητα προς τις θαλάσσιες περιοχές και ομοίως το βουνό με Gambarie.
Δίνει τη δυνατότητα ανταλλαγής και ενδεχομένως ενοικίαση

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB