Πώληση Μονοκατοικία, Calliano, Asti, Ιταλία, centro

Πώληση - Cod. 30275

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 150 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 3 PIANI

ΔΥΟ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ενιαία είσοδο χωρίζεται.
Ένας ανήκουν στο κάστρο Tower

Είναι δύο μεζονέτες, ελεύθερο από όλες τις πλευρές με την κοινή μεταξύ της κύριας και της πλευρικής Πλατεία. Υπάρχει μια μικρή αυλή με μια διπλή σκάλα που οδηγεί στον πρώτο όροφο της κάθε κατοικίας (μία δεξιά και μία αριστερά) στο ισόγειο κάτω από το κόκκινο σπίτι βρίσκεται στο γκαράζ και με την είσοδο στο εσωτερικό του γκαράζ μια σκάλα που οδηγεί σε ένα κελάρι με θόλους τούβλο: ενώ κάτω από την άλλη υπάρχει ένα υπόγειο με ξεχωριστή είσοδο και πρόσβαση από κάτω από μια βεράντα? από την ίδια βεράντα που οδηγεί σε μια σκάλα που οδηγεί σε ένα Infernot με μια υπηρεσία.
Στον πρώτο όροφο του σπιτιού στο αριστερό (το κόκκινο) που εισέρχεται ολόκληρο το πάτωμα είναι ένα μονόκλινο δωμάτιο με μια γωνία που χρησιμοποιείται ως κουζίνα, και μια σκάλα που οδηγεί στον επάνω όροφο όπου υπάρχει ένα μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια. Πάντα η άλλη πλευρά της σκάλας αυλή οδηγεί σε μια μεγάλη βεράντα με θέα την κεντρική πλατεία της χώρας, τότε η είσοδος του δεύτερου διαμερίσματος, όπου ο πρώτος όροφος είναι ένα μονόκλινο δωμάτιο με μια μικρή ανοιχτή κουζίνα, και στη συνέχεια με ένα σκάλα οδηγεί στον επάνω όροφο, όπου εκτός από την υπηρεσία, υπάρχουν δύο δωμάτια ένα μικρό και ένα μεγαλύτερο? το μεγαλύτερο δωμάτιο με βεράντα με θέα το άλλο μεγαλύτερο βεράντα παρακάτω.
Επίσης, σχετικά με το δικαίωμα μπλοκ (το λευκό) υπάρχει ένα μικρό διαμέρισμα που αποτελείται από μια είσοδο, ένα μεγάλο δωμάτιο, κουζίνα, πλυντήριο και μια μεγάλη βεράντα μισό καλύπτεται από μια στέγη? η είσοδος είναι ανεξάρτητη και η πρόσβαση κατά μήκος της παραλίας στον τοίχο της πλατείας που προέρχονται απευθείας από τη βεράντα.
Ο Λευκός Οίκος ήταν αρχικά ένα πύργο του κάστρου (δυστυχώς ανακαινίστηκε αρκετές φορές ανεπαρκώς) Φυσικά θα μπορούσε επίσης να πωλήσει ξεχωριστά, δεδομένου ότι είναι δύο ανεξάρτητες κατοικίες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB