Πώληση Μονοκατοικία, Castrignano del Capo, Λέτσε, Ιταλία, Via Madre Teresa di Calcutta

Πώληση - Cod. 25908

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 250 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: Terra e Primo

Giuliano di Lecce είναι ένα όμορφο χωριό στο Salento, που βρίσκεται σε μια στρατηγική τοποθεσία είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης για να φτάσετε στο Santa Maria di Leuca, Torre Vado και το San Gregorio.
Ιδανικό για όσους θέλουν η θάλασσα και διασκέδαση στο χέρι και ταυτόχρονα να απολαύσουν την ατμόσφαιρα μιας υπνηλία όταν στο σπίτι.
Ακριβώς εδώ, σε αυτή τη γωνιά πάντα φίλησε από τον ήλιο και λουσμένο από τον άνεμο, είναι μια ιδιότητα της νέας κατασκευής που μπορεί να προορίζεται να χρησιμοποιηθεί για κατοικία από ό, τι για χρήση γραφείου, λόγω της κεντρικής θέσης της στη χώρα.
Το ακίνητο αποτελείται από έναν ισόγειο χώρο επιφάνειας του εδάφους των 130,00 τετραγωνικών μέτρων εκ των οποίων 50 τετραγωνικών μέτρων. για να χρησιμοποιηθεί ως ένα γκαράζ και μια στενή-up της επιφάνειας του 75,00 τμ., μεγάλη βεράντα με πανοραμική θέα 65,00mq., η οποία εγκρίθηκε με μεγάλη ξύλινη βεράντα. Στους δύο ορόφους του ακινήτου που είναι προσβάσιμα μέσω χωριστές εισόδους, δύο εκ των οποίων βρίσκονται σε παρακείμενα κλιμακοστάσιο που οδηγεί μέχρι την επικάλυψη του δαπέδου. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης μια μεγάλη εξωτερική εμπορικό κέντρο με πεζόδρομους και δρόμους για συνολικά 130,00 τετραγωνικά μέτρα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB