Πώληση Μονοκατοικία, Como, Como, Ιταλία, Via ai Mulini, 5

Πώληση - Cod. 27626

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 150 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 3

Σπίτι, πλήρως ενσωματωμένο στην πέτρα, που βρίσκεται σε Montemezzo, ένα μικρό χωριό που βρίσκεται περίπου 400 μέτρα πάνω από Gera Lario, στο Κόμο λίμνη.
Το σπίτι είναι προσβάσιμο από τον πάνω όροφο μαζί ένα λιθόστρωτο δρόμο.
 
Το σπίτι είναι σε τρεις ορόφους: το τελευταίο όροφο, το οποίο προσφέρει υπέροχη θέα στη λίμνη και το κάτω Valtellina, είναι ένα ανοικτό χώρο που περιλαμβάνει το σαλόνι με τζάκι, και την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, με έχει ένα μεγάλο τραπέζι με 8/10 θέσεις. Σε αυτόν τον όροφο, υπάρχει ένα μικρό μπάνιο με αποθήκη τροφίμων / ντουλάπα.
 
Κατηφορίζοντας έναν όροφο, υπάρχει ένα μεγάλο μπάνιο με ντους και δύο υπνοδωμάτια. Το πρώτο έχει ένα διπλό κρεβάτι με ντουλάπα, το δεύτερο έχει ένα μονό κρεβάτι από το οποίο μπορείτε να εξαγάγετε ένα δεύτερο κρεβάτι. Αυτό το δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με ντουλάπα και γραφείο.
 
Κατεβαίνοντας στον τελευταίο όροφο, υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με ντουλάπα, καναπέ-κρεβάτι για δύο, ένα γραφείο και ένα μπάνιο με ντους το οποίο είναι προσβάσιμο απευθείας από το δωμάτιο.
 
Το σπίτι έχει ένα μικρό υπαίθριο χώρο, εξοπλισμένο με μπάρμπεκιου από τυπικό σαπουνόχωμα χρησιμοποιούνται σε Valtellina για υγιεινό ψήσιμο στη σχάρα, όπου ένας πίνακας μπορεί να τοποθετηθεί για γεύματα και δείπνα! Το οποίο είναι δυνατό να τοποθετήσετε ένα τραπέζι για να απολαύσουν γεύματα και δείπνα .
Υπάρχουν, επίσης, ένα κελάρι, το οποίο η πρόσβαση είναι από το δρόμο, που έχει διατηρήσει την αρχική του δομή με πέτρινα κελάρια? και ένα πλυσταριό με μπροστινό κήπο γεμάτο με αρωματικά βότανα (που πρέπει να χρησιμοποιούνται για μπάρμπεκιου παραπάνω!).

Το σπίτι έχει τη δική του γκαράζ, που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο, όπου μπορούν να σταθμεύουν ένα αυτοκίνητο. Ένα δεύτερο αυτοκίνητο μπορούν να σταθμεύουν ακριβώς μπροστά από το γκαράζ.

Σουπερμάρκετ 3 χιλιόμετρα, το εμπορικό κέντρο 7 χιλιόμετρα, εστιατόριο και μπαρ 500 μ. Πάρτε τη σημείωση: το αυτοκίνητο είναι ένας μούστος. Ιδανικό σημείο αναχώρησης για τις trekkings στα βουνά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB