Πώληση Οικόπεδο, Tropea, Vibo Valentia, Ιταλία, STRADA PROVINCIALE

Πώληση - Cod. 30203

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 17000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Πωλούν ΤΜΗΜΑΤΑ άτομο ή το σύνολο της γης, τουριστικές κατοικίες με οικοδομική άδεια. ΣΤΟ ΕΡΓΟ, είναι 24 βίλες με 500 ή περισσότερα τετραγωνικά μέτρα γης κήπο, θέα στη θάλασσα, προσφέροντας μέγιστη άνεση, σε δύο ορόφους, το υπόγειο του δυνατού. : Ατομική 80τμ 160τμ ανεξάρτητη ή ημι-ανεξάρτητο. Έχουν σχεδιαστεί σε σχέση με το είδος της αρχιτεκτονικής, σύμφωνα με το περιβάλλον ορισμένων ομορφιάς
αισθητική, άνεση και λειτουργικότητα.
Η γη είναι όμορφο και λαμπερό! 170 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, προστατεύεται από τον άνεμο.
Πανοραμικά είναι ανοιχτή σε όλες τις πλευρές:
προς τη θάλασσα μπορείτε να δείτε την ακτή της Zambrone, ανάντη, σε ένα καταπράσινο λόφο που προηγείται πρόσβαση σε δύο μικρά χωριά αγροτών "Daffinà και Daffinacello" (200 κάτοικοι) με τα καταστήματα και την παιδική ηλικία, δημοτικό σχολείο περίπου 700 μέτρα μακριά, μια ευχάριστη βόλτα , ανάμεσα στο πράσινο, σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια ή ένα λεπτό με το αυτοκίνητο.
Τρία λεπτά με το αυτοκίνητο εκεί Parghelia έξι λεπτά το TROPEA ΠΟΡΤΟ? επτά λεπτών κέντρο Τρόπαια. Υπάρχει άμεση πρόσβαση από την επαρχιακή οδό (SP 83)
Είμαστε δίκαιοι επαγγελματίες, προσφορά και ζήτηση αναφορές, η μέγιστη δικαιοσύνη και την ασφάλεια? το κτίριο πρέπει να συμμορφώνονται με τις ακριβείς ενδείξεις, δεν είναι δυνατόν αυθαίρετες ενέργειες.
Διαθέσιμο για οποιαδήποτε πληροφορία, την έκθεση και προβολή του έργου c / o την τεχνική μελέτη του διάσημου αξιοπιστία και επαγγελματισμό. Το κόστος των υποδομών που κατασκευάζονται και εγγυημένη από τον ιδιοκτήτη, σύμφωνα με το νόμο. Το ενσωματωμένο μπορεί να κυμαίνεται από 80τμ έως 160τμ αίτημα .A, μπορείτε να προχωρήσετε στην κατασκευή των βιλών, με τη συμφωνία, σύμφωνα με τις ανάγκες, αλλά με σεβασμό στην αρχιτεκτονική ορίζεται και όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα? στην οποία περίπτωση
Δυνατότητα χαμηλότοκο δάνειο με επιτόκιο κατά το χρόνο, μεταξύ 2 και 3% εάν η πρώτη κατοικία .Είμαι όμορφες βίλες (24 στο σύνολο) για ένα πρώτο σπίτι, να ζήσει όλο το χρόνο με την οικογένεια ή εξοχικές κατοικίες, ανώτερος για όσους αγαπούν την εγγύτητα προς τη θάλασσα, ΠΟΡΤΟ, Τρόπαια, το κατάλληλο κλίμα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB