Πώληση Τριάρι, LAGO DI COMO, Como, Ιταλία, via lario 5, San Siro CO

Πώληση - Cod. 29921

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 43 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην πόλη του San Siro, στη δυτική πλευρά της λίμνης και μόλις 30 μέτρα από την παραλία, παιδική χαρά, εξοπλισμένο με picnic.e περιοχή προσγείωσης για την πόλη του San Siro επιβίβασης περιβάλλεται από ένα στην πλευρά από τις ομορφότερες λίμνες στην Ευρώπη - λίμνη Κόμο πέρα ​​από τις Άλπεις, που είναι γνωστή για τα χιονοδρομικά κέντρα της. Η στρατηγική τοποθεσία του σπιτιού μιλάει από μόνη της - 30 χιλιόμετρα. από τα ελβετικά σύνορα, 30 χλμ από την πόλη του Κόμο, 50 χιλιόμετρα από sciisticha Madesimo, 80 χλμ από το Μιλάνο, 80 χλμ από το διεθνές αεροδρόμιο της Malpentsa / Milano.raggiungibile σε μόλις 60 λεπτά στα 10 χιλιόμετρα από Menaggio.Il ξηρό και θυελλώδεις κλίμα χαρά όλο το χρόνο.
Το διαμέρισμα έχει συνολική έκταση 43 τετραγωνικών στον 1ο όροφο του ένα νεόκτιστο τριώροφο κτίριο με μετρητές ασανσέρ και περιλαμβάνει είσοδο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και ένα μικρό καθιστικό letto.Il μεγάλο φορμά προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα διπλό. Το διαμέρισμα είναι καινούργιο. Μερικώς εξοπλισμένη κουζίνα με τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές (ψυγείο, φούρνο, πλυντήριο πιάτων), μια ντουλάπα, ένα κρεβάτι κουκέτα. Όλες οι επικοινωνίες συνδεδεμένα. Κοντινές έχουμε όλες τις υπηρεσίες, σούπερ μάρκετ, μπαρ, εστιατόρια, ξενοδοχεία, χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων και οι χημικές αναλύσεις βασικές ανάγκες, φαρμακείο, δημαρχείο, τράπεζα, ταχυδρομείο.
Εκτός από τη χαρά του acquisitare ακινήτου στη λίμνη Κόμο, το διαμέρισμα είναι πολύ κερδοφόρα ως επενδυτικού σχεδίου. Οι τιμές στη λίμνη Κόμο, παρά την κρίση, όχι μόνο δεν δίνεται, αλλά αυξάνεται σταθερά. Το διαμέρισμα μπορεί να φέρει σταθερό εισόδημα, μπορείτε να νοικιάσετε για τους τουρίστες το καλοκαίρι και το χειμώνα. Στην υψηλή περίοδο, το κόστος της «ενοικίασης διαμερισμάτων αυτού του τύπου είναι περίπου 500 ευρώ την εβδομάδα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB