Πώληση Loft-open space, Numana, Ανκόνα, Ιταλία, Via Sorrento, 64

Πώληση - Cod. 29900

  • Τύπος: Loft-open space
  • Περιοχή: 110 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2 + bathroom
  • Όροφος: 2

Όμορφο 2011 ολοκαίνουργιο Loft / Ανοιχτός χώρος βρίσκεται σε Numana, μία από τις κύριες πόλεις της Conero Riviera? Αυτό είναι ένα εντελώς ανέγγιχτο θαλάσσιο περιβάλλον της παραλίες με βότσαλα και κρυμμένους ορμίσκους, όπου το πράσινο βράχια βυθίσει δραματικά μέσα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.
Είναι σε αυτό το σημείο της ακτής που η Monte Conero (572 m) κατεβαίνει γρήγορα στη θάλασσα δημιουργώντας ένα από τα πιο τραχιά και εντυπωσιακά τοπία στην Αδριατική. Αυτή η φυσική όαση ειρήνης έγινε Περιφερειακό Πάρκο το 1987. Πρόκειται για μια προστατευόμενη περιοχή, που κατοικείται από σπάνια είδη πουλιών και με τα μονοπάτια της υπαίθρου που περιδιαβαίνουν μεσογειακά πεύκα, κουμαριές και τα δέντρα Πεύκη.

Η σοφίτα είναι 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία, σε ένα ήσυχο και γαλήνιο περιβάλλον, αλλά δίπλα στο κέντρο της πόλης. Έχει recentley τοποθετηθεί (Δεκέμβριος 2015) με ένα νέο σύστημα κεντρικής θέρμανσης και air condition.

Υψηλής ποιότητας φινίρισμα και τα εξαρτήματα με την αμερικανική forniture βιομηχανική στυλ, εσωτερικό τοίχωμα με την αρχική τούβλα από τερακότα που ανακτώνται από παλιά αγροτόσπιτα, μοναδικό ξύλο και λεπτομέρειες σίδερο και οροφή με ξύλινα δοκάρια.

Ολοκαίνουργια κουζίνα με εντοιχισμένες συσκευές, μεγάλο υπνοδωμάτιο στον ημιώροφο που αντιμετωπίζει το σαλόνι, τουαλέτα με διπλό νιπτήρα και μεγάλο ντους με βάση 160x90 cm.

Νέα κουφώματα με shatterproof γυαλί ασφαλείας, σύστημα συναγερμού, αποδοτικό σύστημα θέρμανσης της αντλίας θερμότητας με σωλήνες για βιομηχανική χρήση που εκτίθενται χάλυβα.
Ιδιωτικό κήπο και χώρο στάθμευσης.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB