Πώληση Βίλα, San Giuliano Terme, Πίζα, Ιταλία, Via Trieste

Πώληση - Cod. 33486

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 100 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4

Rif.GI-720 Asciano Πιζάνο (San Giuliano Terme). Αν ψάχνετε για εύκολα και εύκολα προσβάσιμο περιουσίας, σε μια ήσυχη περιοχή και περιβάλλεται από τη φύση, σε μια χώρα που προσφέρει δραστηριότητες και υπηρεσίες, υπηρέτησε καλά και ταυτόχρονα μικρή απόσταση από την πόλη, η προσφορά προς πώληση EXCLUSIVE, 100 Ημι μονοκατοικία τετραγωνικών μέτρων σε δύο επίπεδα πάνω από το έδαφος και αποτελείται στο ισόγειο με μεγάλο σαλόνι, κουζίνα, βοηθητικό δωμάτιο και μπάνιο με παράθυρο? στον πρώτο όροφο είναι το υπνοδωμάτιο με δύο διπλά υπνοδωμάτια, χωλ για κάθε ντουλάπα, μπάνιο με παράθυρο. Το ακίνητο περιλαμβάνει την παρουσία των 150 τ.μ. κήπο που διοργανώνονται στις τρεις πλευρές του ακινήτου προσβάσιμο τόσο από το σαλόνι και την κουζίνα? Το ακίνητο περιλαμβάνει την παρουσία του πάρκινγκ.
 Ευρώ από 190,000
Η εκπροσωπούμενη ακίνητο είναι ενδεικτική των διαφόρων λύσεων που είναι διαθέσιμες? Το κτίριο, που πρέπει να αποκατασταθεί, αλλά με την προετοιμασία ήδη για τα φυτά και με εντελώς νέα στέγη και μόνωση, προσφέρεται επίσης ως μια εξαιρετική λύση για τους γονείς και τα παιδιά, ως μέρος ενός μεγαλύτερου κτιρίου.
 Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου.
Ενεργειακή Κλάση: Αναμονή για την ενεργειακή πιστοποίηση.
Η διεύθυνση, για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής, είναι ενδεικτική της περιοχής στην οποία βρίσκεται το ακίνητο.
Άλλες λύσεις ακινήτων είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μας: www.giaccoimmobiliare.com

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Giacco Immobiliare di Daniele Giacco
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
Δέχομαι την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων*
Ακύρωση
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB