Πώληση Αγροικία, Monferrato, Asti, Ιταλία, PIEA (AT)

Πώληση - Cod. 31678

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 300 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 2

Ιστορικό ανεξάρτητο αγρόκτημα που χρονολογείται περίπου 200 χρόνια και βρίσκεται στην κορυφή ενός ήσυχου λόφου στην περιοχή Monferrato - 40χλμ. Από το Τορίνο και 150χλμ. Από το Μιλάνο. Έκθετη στον ήλιο από όλες τις πλευρές, ήσυχη και με υπέροχη θέα πάνω από τα 16.000τ.μ. (172.000τ.μ.) γύρω από αυτό.
Το σπίτι αναπτύσσεται πάνω από 300τμ (3.300τμ) σε δύο ορόφους: στο ισόγειο υπάρχει ευρύχωρη κουζίνα, καθιστικό (με πόρτα παράθυρο στη βεράντα), άμεση πρόσβαση σε ένα μεγάλο υπόγειο (συμπεριλαμβανομένου κάβας ) Και ένα ξεχωριστό παλιό σταθερό (που χρησιμοποιείται τώρα ως χώρος αποθήκευσης) που χρειάζεται ανακαίνιση. Ο πρώτος όροφος φιλοξενεί πέντε δωμάτια: το κυρίως υπνοδωμάτιο (με νότιο προσανατολισμό με όμορφη θέα στον κήπο και την κοιλάδα) και 3 πρόσθετα υπνοδωμάτια, καθώς και ένα φωτεινό και ευρύχωρο στούντιο, το μπάνιο και άμεση πρόσβαση στη σοφίτα. Είχε την πρόσφατα ανακαινισμένη οροφή και μια πολύ καλή δυνατότητα επέκτασης του καθιστικού, συμπεριλαμβανομένης μιας πολύ ευρύχωρης ανυψωμένης περιοχής. Άλλες ανακαινίσεις που πραγματοποιήθηκαν περιλάμβαναν την προσθήκη διπλού υαλοπίνακα σε όλα τα παράθυρα και μια ανανέωση στις προσόψεις, όλα σε μάντα στη μοναδικότητα και το χάρισμα του αγροκτήματος.
Η στρατηγική θέση του ακινήτου σας προσφέρει τις ακόλουθες δραστηριότητες στη γύρω περιοχή:
- Γκολφ Club Feudo d'Asti
- Ιππασία Club και Σχολή "Pian dij Babi"
- Πεδίο πτήσεων για υπερσύγχρονα αεροσκάφη στο Castelnuovo Don Bosco

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB