Πώληση Αγροικία, Montecarotto, Ανκόνα, Ιταλία, via San Pietro n. 43

Πώληση - Cod. 38593

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 380 m²
  • Αριθμός δωματίων: 15
  • Όροφος: s1-T-1-2

Στο San Pietro di Montecarotto, κοντά στο ιστορικό κέντρο της πόλης, υπάρχει μια παρτίδα πώλησης που αποτελείται από ένα κτίριο για αστική χρήση, ένα παράρτημα (κτηματολογίου D10) περίπου 47 τετραγωνικών μέτρων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δύο επίπεδα και ένα γκαράζ περίπου 18 τετραγωνικά μέτρα, όλα περιτριγυρισμένα από μεγάλα δικαστήρια που αφορούν σε συνολικά 780 τετραγωνικά μέτρα.
Το κτίριο για αστική χρήση χωρίζεται σε τρία διαμερίσματα και βοηθητικούς χώρους:
- Στο υπόγειο υπάρχουν δύο δωμάτια κελάρι και μια μεγάλη αποθήκη για συνολικά περίπου 94 τετραγωνικά μέτρα.
-Στο ισόγειο υπάρχουν δύο διαμερίσματα με ένα από τα δύο υπνοδωμάτια και το άλλο με ένα, το καθένα με μπάνιο και σαλόνι-κουζίνα. στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα τρίτο μεγάλο και φωτεινό διαμέρισμα που καταλαμβάνει ολόκληρο το επίπεδο και είναι εξοπλισμένο με μια σοφίτα η οποία είναι προσβάσιμη από μια εσωτερική σκάλα. Η συνολική επιφάνεια των διαμερισμάτων είναι περίπου 320 τετραγωνικά μέτρα.
Όλα πωλούνται στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται και με τη δυνατότητα προσθήκης γης δίπλα στις ιδιότητες που περιγράφονται παραπάνω στην ομάδα πωλήσεων για συνολικά περίπου 2,5 εκτάρια αμπελώνων, ελαιώνων και αρόσιμων γαιών και εξοπλισμένα με ένα τοπικό υπόστεγο εργαλείων περίπου 18 τετραγωνικών μέτρων . (η τιμή πρέπει να αξιολογείται χωριστά με τα ενδιαφερόμενα μέρη).
Το Montecarotto είναι μια μικρή πόλη στην περιοχή Marche, η οποία απέχει μόλις 30χλμ. Από το αεροδρόμιο της Marche, το οποίο ξεχωρίζει για την ποιοτική παραγωγή κρασιού από την οποία μπορούν να προσεγγίσουν πολλά μέρη τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος και όπου είναι δυνατόν να ζήσουν Le Marche και τις ιδιαιτερότητες της γης ανάμεσα σε βουνά, λόφους και θάλασσα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB