Καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση, Sud Sardegna

Η επαρχία της Νότιας Σαρδηνίας έχει αποδειχθεί μόνο το 2016 και αυτό είναι το νεότερο επαρχία στην Ιταλία κάνει και είναι, μεταξύ άλλων, μία από τις λίγες ιταλικές επαρχίες να μην πάρει το όνομα του κεφαλαίου της, το οποίο στην περίπτωση αυτή αντιπροσωπεύεται (προσωρινά ) από την Carbonia. Η επικράτεια αυτής της επαρχίας είναι κατά κύριο λόγο επίπεδη και βρίσκει μόνο λίγους ορεινούς όγκους δυτικά, ανατολικά και βόρεια που οριοθετούν τα όριά της. Αυτή η νέα επαρχία συνορεύει με τις επαρχίες Nuoro, Cagliari και Oristano. Μια ιδιαιτερότητα αυτής της επαρχίας είναι η υψηλή παρουσία τεχνητών λιμνών, εφτά που μπορούν να μετρηθούν.
Μετά από αυτή τη σύντομη εισαγωγή σε αυτή την επαρχία, επιτρέψτε μου να σας πω για τις πιο ενδιαφέρουσες θέσεις από την άποψη της τουριστικής και της ακίνητης περιουσίας.

- Η πρώτη θέση που θέλω να σου μιλήσω Iglesias, μια πόλη περίπου 27 κατοίκους που βρίσκεται στην περιοχή της «» Iglesias «(μια υπο-ιστορική περιοχή της Νότιας Δυτική Σαρδηνία), η οποία, μεταξύ άλλων, από το όνομα. Με τα χρόνια ο δήμος αυτός είχε μεγάλη στρατηγική σημασία για να είναι μία από τις βασιλικές πόλεις της Σαρδηνίας κατά την περίοδο της ισπανικής κυριαρχίας. Σήμερα είναι, μεταξύ άλλων, η έδρα του επισκόπου της μητρόπολης της Ιγκλέσιας. Αν και αυτή η πόλη βρίσκεται 200 ​​μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, είναι μόλις οκτώ χιλιόμετρα από την ακτή, ένα από τα βασικά στοιχεία της περιοχής του Iglesiente. Πρέπει να γνωρίζετε ότι ανάμεσα σε σπηλιές, όρμους και ακτές, οι τόποι τουριστικού ενδιαφέροντος που αξίζουν να ανακαλυφθούν είναι περίπου τριάντα! Επιπλέον, δεδομένης της ιστορίας και της ιστορίας της σημασίας, ο Ιγκλέσιας είναι γεμάτος θρησκευτική, αστική και στρατιωτική αρχιτεκτονική που αναφέρουν κατά την περίοδο της ισπανικής κυριαρχίας. Από το πραγματικό σημείο περιουσία του άποψη, η αγορά ενός ακινήτου στην Iglesias είναι δυνατή, παρά τον αριθμό των προσφορών δεν είναι πολύ μεγάλη: είναι ένα τετράγωνο βίλα των 200 μέτρων μπορεί να αγοράσει μια τιμή € 470.000 και ένα διαμέρισμα τριών δωματίων στην τιμή των 140.000 €.

- Η δεύτερη θέση που θέλω να σας μιλήσω είναι η Carbonia, επαρχιακή πρωτεύουσα της επαρχίας της νότιας Σαρδηνίας. Ο δήμος με τους 29.000 κατοίκους είναι ο ένατος πληθυσμός ολόκληρης της περιοχής και ο πληθυσμός της επαρχίας. Η ιστορία της Carbonia είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα και αξίζει να ειπωθεί. Η κοινή αυτή γεννήθηκε στη δεκαετία του τριάντα του εικοστού αιώνα, όταν το φασιστικό καθεστώς για να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες της Ιταλίας, χτισμένο δίπλα στο δικό μου Serbariu ένα μικρό χωριό στο οποίο να στείλει τους εργαζόμενους οι οποίοι θα έπρεπε να έχουν αναλάβει την εξόρυξη και επεξεργασία του άνθρακα. Εξ ου και το όνομα αυτού του δήμου. Μετά την εποχή του άνθρακα, η Carbonia έχει γίνει σημαντικό κέντρο εξυπηρέτησης στη νοτιοδυτική Σαρδηνία και σήμερα ζει κυρίως χάρη στον τριτογενή τομέα και τη βιομηχανία. Μέχρι σήμερα, δυστυχώς, δεν μπορείτε ακόμα να αγοράσουν ακίνητα στην Carbonia, ωστόσο αυτή η κοινή αξίζει να ανακαλυφθεί επειδή είναι πλούσια σε ιστορία και τα κτίρια και κατασκευές που θυμίζουν τον Άνθρακα και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

- Η τρίτη θέση που θέλω να σας μιλήσω είναι ο Villasimius, μια πόλη μόλις 4 χιλιάδων κατοίκων. Είναι ένας από τους δημοφιλέστερους δήμους της νότιας Σαρδηνίας, χάρη στους πολυάριθμους τουριστικούς προορισμούς, οι οποίοι προσελκύουν κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες την άνοιξη και το καλοκαίρι. Το έδαφος αυτού του δήμου βρίσκεται μεταξύ της οροσειράς Sette Fratelli μέχρι τις ακτές του ακρωτηρίου Capo Carbonara. Επιπλέον, δύο νησιά ανήκουν επίσης στο έδαφος του δήμου: το νησί του λάχανου και το νησί του serpentara. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτή η πόλη ζει κυρίως στον τουρισμό χάρη στις υπέροχες παραλίες της με λευκή άμμο και πεντακάθαρη θάλασσα. Σε αυτό το δήμο, η φύση είναι απόλυτα βασιλιάς. Από το σημείο ακινήτων του άποψη, η αγορά ενός ακινήτου σε Villasimius είναι δυνατόν, λόγω του μεγάλου αριθμού των προσφορών για την πώληση: διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην τιμή των 150.000 €, για ένα τριών δωματίων η τιμή είναι € 165.000, σε μια βίλα η τιμή κυμαίνεται σε μεγάλο βαθμό με βάση το μέγεθος και την τοποθεσία, αλλά η μέση τιμή είναι περίπου 800.000 ευρώ.

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 38569

Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Ιταλία, Sud Sardegna, Sestu, Via Iglesias

185,000.00EUR
Πώληση
Διαμέρισμα με 4 δώματια

120 m²
Sestu, μέσω Iglesias, σε πρόσφατη συγκυριαρχία, στον 4ο όροφο με ασανσέρ, διαμέρισμα αποτελούμενο από είσοδο, σαλόνι με τζάκι, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτι...
Όμορφη βίλα σε στυλ ελευθερίας, που βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Σαρδάρου (Νότια Σαρδηνία), γνωστό για τα αρχαία ιαματικά λουτρά της, προϊστορική...
Είναι ανεξάρτητο και μόνο Όμορφη, βρίσκεται μπροστά στον κόλπο του Αγίου Πέτρου (νοτιο-δυτικά της Σαρδηνίας)
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB