Πώληση Βίλα, Isola di Alicudi, Isole Eolie, Ιταλία, Alicudi

Πώληση - Cod. 16690

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 70 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: rialzato

Alicudi νησί, ένα από τα επτά μαργαριτάρια της Μεσογείου, ιδιαίτερα νεόκτιστο λύση στέγασης, που αποτελείται από μια μικρή βίλα στα αιολικού ρυθμού, που αποτελείται από δύο δωμάτια, μπάνιο και ντουλάπα, με εκπληκτική θέα, χαλαρωτική και ρομαντική. Το ξενοδοχείο είναι απόλυτα ολοκληρωμένη με το τοπίο και τις παραδόσεις αυτών των τόπων και μπορεί να επιτευχθεί, βέβαια, μόνο με τα πόδια ή μουλάρι. Το κλίμα είναι ήπιο ευχάριστα, αλλά προς το παρόν το σπίτι είναι ακόμα πιο δροσερές με air condition, αντλία θερμότητας και μια ξύλινη σόμπα (δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ). Η Enel και η Telecom υπηρεσίες είναι παρόντες, καθώς και το υδραγωγείο, μέσα από την αποθήκευση σε ειδικές δεξαμενές. Η μεγάλη βεράντα έχει τελειώσει με τον παραδοσιακό τρόπο και bisuoli pulere (αντίστοιχα καθίσματα και υποστηρίζει για την κάλυψη των καλαμιές το καλοκαίρι), οικόπεδο 500 τ.μ.. Το σπίτι πωλείται χωρίς έπιπλα.

Σε ξεχωριστές vendido, όμορφα κάδρα στην ιδιοκτησία, ενωμένος λόγους με πέτρινους τοίχους που εκτείνονται σε μια περιοχή mq.14.000, φυτεμένες με ελαιόδεντρα και Malvasia. Υπάρχουν επίσης πολλά ερείπια που χρησιμοποιούνται ως αποθήκες και, ενδεχομένως, μετατρέψιμες. Οπωροφόρα δέντρα και καλλωπιστικά φυτά συμπληρώνουν την εικόνα.

Θα αξιολογεί τις προτάσεις για μερική μεταθέσεων (π.χ., ιστιοπλοΐα, άλλα περιουσιακά στοιχεία, κλπ..). Ενδιαφέρουσα λύση, επίσης, να γίνει εξ ολοκλήρου ή εν μέρει εισόδημα.

Συντονίζει 33 -444161 4265413 N 115 μ. υψόμετρο πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Realigro International
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB