Πώληση Βίλα, Morro d'Oro, Teramo, Ιταλία, Case di Pasquale

Πώληση - Cod. 32337

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 267 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 0-1-2

Σπίτι των παραμυθιών.

Το σπίτι είναι σε στυλ φαντασία, πρωτότυπο, όμορφο να δούμε, σύγχρονη, σταθερή, βρίσκεται σε μια πανέμορφη τοποθεσία, περίπου 12 χλμ από τη θάλασσα, Morro D'Oro, μια ιστορική τοποθεσία, με σχεδόν όλες τις σημαντικές υπηρεσίες, Νηπιαγωγείο, Σχολή , ταχυδρομείο, εκκλησία. Πιο μακριά, Αγία Λουκία, υπάρχουν εμπορικά κέντρα, τράπεζες εστιατόρια και οτιδήποτε άλλο ένα τουριστικό σημαντικά μέρη μπορούν να προσφέρουν. Η φυσική θέση έχει ένα ευνοϊκό κλίμα, ήπιο και ξηρό, αεριζόμενο, όλοι βυθισμένοι σε μια ήσυχη όαση όπου μπορείτε να χάσετε την αίσθηση του χρόνου και συγχωνεύει υπάρχει σε μια φύση μερικές φορές άγρια, παρθένα, όπου ρέει η ζωή με προγονικό ρυθμό του παρελθόντος. Από ρεματιές ζωγραφίσει ένα τοπίο
κοσμείται με πράσινο που συνορεύει με το μυστήριο. Ένα αρχαίο μοναστήρι συνθέτει έναν ιστορικό περιβάλλον στο οποίο εμφανίζεται όπως στο παρελθόν ο τόπος επελέγη, εκτιμάται και χρησιμοποιούνται με εφευρετικότητα. Μια πλήρης άλσος την εικόνα.
Υπάρχει γύρω από ένα κομμάτι γης με πολλά οπωροφόρα δέντρα και ελιές που παρέχουν εξαιρετικό λάδι. Ένα καλά δίνει νερό για την καλλιέργεια των λαχανικών. Ιδανικό μέρος για να ζει σε επαφή με τη φύση, αλλά δεν είναι απομονωμένη από τον υπόλοιπο κόσμο.
Το σπίτι είναι προς πώληση σε προσιτή τιμή.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB