Ενοικίαση Βίλα, Neviano, Λέτσε, Ιταλία, Via Rodolfo Graziani

Ενοικίαση - Cod. 34184

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 230 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 1

ΚΑΤΟΙΚΙΑ NEVIANESI - Αρκετά βίλα με κήπο σε ένα τυπικό χωριό στην καρδιά του Salento, Neviano. Μακριά από τη φασαρία και το καλοκαίρι λίγα χιλιόμετρα από την φημισμένη παραθαλάσσια θέρετρα (10 λεπτά. Από την Καλλίπολη).
7 δωμάτια, 5 υπνοδωμάτια, 6-12 κρεβάτια. Ιδανικό για 2/3 οικογένειες ή μια ομάδα φίλων. 2 εισόδους ενός από το καθιστικό, ένα από το χώρο ύπνου, μετά από τον κήπο (δηλαδή περιστροφή γύρω από τη βίλα) μπορεί επίσης να έχουν άμεση πρόσβαση από την κουζίνα. Η κουζίνα επικοινωνεί με τον κήπο μέσω μιας μεγάλης συρόμενης πόρτας (τρία μέτρα) από ένα τέλειο τετράγωνο για την έντονη νυχτερινή ζωή και να δειπνήσετε al fresco. 2 μεγάλα μπάνια με μεγάλο ντους (2-3 άτομα) το ένα με μπανιέρα, κουζίνα, σαλόνι με τζάκι, 4 υπνοδωμάτια + ένα στον πάνω όροφο όλες οι ανεξάρτητες (τα δωμάτια είναι προσβάσιμα από το διάδρομο), μια άποψη, υπαίθριο ντους. Η βίλα περιλαμβάνει τα πάντα (τηλεόραση, κουζίνα με φούρνο, ψυγείο, πλυντήριο ρούχων ....) είναι καλά διακοσμημένο, καθαρό και λειτουργικό. Το κουτί και πετσέτες διατίθενται ξεχωριστά. Κατόπιν αιτήματος μπορώ να στείλω περισσότερες φωτογραφίες από τη βίλα και το θέρετρο.
Η βίλα δεν είναι στη χώρα, αλλά στην κατοικημένη περιοχή του Neviano, μια πόλη στην καρδιά του Salento, που περιβάλλεται από την ύπαιθρο με τους ελαιώνες και τα παλιά πέτρινα κτίρια. Στο χωριό υπάρχουν σούπερ μάρκετ, καταστήματα, εστιατόρια, πιτσαρίες, μπαρ
Το μέρος είναι πραγματικά στρατηγική! 10 λεπτά από τα παραλιακά θέρετρα του Ιονίου όπως η Καλλίπολη και S. Caterina (η οποία ως ελάχιστα γνωστό Διοικητικό Συμβούλιο να επισκεφθείτε), εδώ μπορείτε να βρείτε δύο παραλίες βράχια? 20 λεπτά από το Λέτσε, την πρωτεύουσα της μπαρόκ? 25 λεπτά από Otranto στην Αδριατική? 25 λεπτά από το Santa Maria di Leuca η ακραία άκρη της φτέρνας, όπου το Ιόνιο και την Αδριατική συναντιούνται (διοικητικό συμβούλιο του προγράμματος την ημέρα εδώ).
Μια λεπτομερής χάρτης του Salento, Salento τουριστικά δρομολόγια (στην ακτή και εσωτερικές) και τα περιοδικά με εκδήλωση θα είναι στη διάθεσή σας.

Δραστηριότητες σε 5-10 χλμ: Ιστιοπλοΐα, Τένις, Θαλάσσια σπορ, Νυχτερινό κλαμπ, σπα, Κατάδυση, Ιστιοσανίδα, παραλία με ναυαγοσώστη, Ψάρεμα, Λούνα παρκ, Κινηματογράφος, Θέατρο.
Από 450 € την εβδομάδα ή € 250 ανά Σαββατοκύριακο (3 ημέρες) ανάλογα με την εποχή.
Η βίλα είναι επίσης προς πώληση

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB