Ενοικίαση Γκαρσονιέρα, grosseto, Grosseto, Ιταλία, Marina di Grosseto via del Giglio n°37 58046

Ενοικίαση - Cod. 24500

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 32 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 2

*** ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ Οκτώβριος 2015 ***

 ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ κατοικίδια ζώα δεν επιτρέπονται

Η τιμή αναφέρεται σε εκείνη της πρώτης εβδομάδας διαθέσιμο

Ενοικίαση σε Marina di Grosseto νέο στούντιο κατοικία αποκατασταθεί πλήρως μόνο 50 μέτρα από την παραλία με την ψιλή άμμο. Το κτίριο είναι ενεργειακής κλάσης Γ Η κατοικία διαθέτει μεγάλο κήπο με δέντρα, βεράντα για το στέγνωμα των ρούχων και σολάριουμ. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο προσβάσιμα με ανελκυστήρα. Αποτελείται από καθιστικό με ένα διπλό και δύο μονά. Μικρή κουζίνα με εστίες πλήρης, με όλα τα μαγειρικά σκεύη, ψυγείο με καταψύκτη, ανεμιστήρα οροφής, τηλεόραση, μπάνιο με ντους και πλυντήριο ρούχων, σίδερο και σιδερώστρα, απλώστρα. Επίσης σας παρέχει δύο ποδήλατα, ένα με ένα καλάθι και το άλλο κάθισμα για τα παιδιά, και ένα μέτρο ποδήλατο βουνού 24. λουτρά προσφέρει έκπτωση 10% στους πελάτες μας.
 
Μαρίνα είναι ένα ήσυχο παραθαλάσσιο θέρετρο εξοπλισμένο με μια μαρίνα, που βρίσκεται στην Maremma ακτή 12 χλμ από την Γκροσέτο. Είναι επίσης ιδανικό για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, όπως ιστιοπλοΐα, windsurfing και kitesurfing. Για να επισκεφθείτε κάποια ομορφιές, όπως το πάρκο της Maremma, Ορμπετέλο τυλιγμένο στα νερά της λιμνοθάλασσας, Ταλαμόνε, Capalbio και η Ταρώ Κήπος, στο Monte Argentario με Πόρτο Ercole και Porto Santo Stefano. Λιγότερο από μία ώρα οδικώς από το τρίγωνο Tuff: Sovana, Sorano, Pitigliano, τα ιαματικά λουτρά της Saturnia και Montalcino θυμόμαστε για το κρασί του. Κοντινές Γκροσέτο αρχαιολογικούς χώρους των Ετρούσκων πόλεις της Roselle και Vetulonia. Για να επισκεφτείτε την πανέμορφη μεσαιωνική πόλη του Massa Marittima. Αποτελεί ένα ιδανικό σημείο εκκίνησης για εκδρομές, όπως το νησί Giglio, Έλμπα, Σιένα, Φλωρεντία και τη Ρώμη.

 Υπέροχες Studio X 4 λίγα βήματα ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB