Πώληση Αγροικία, Bucine, Arezzo, Ιταλία, Casa al moro

Πώληση - Cod. 38645

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 1150 m²
  • Αριθμός δωματίων: 11
  • Όροφος: 2

ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΕΖΖΟ
Στην καρδιά της Τοσκάνης, που βρίσκεται σε ένα φυσικό καταφύγιο κυνηγιού απαράμιλλης ομορφιάς, αυτό το διάσημο ακίνητο είναι προς πώληση.
Το πολυτελές συγκρότημα καλύπτει μια συνολική έκταση 915 τετραγωνικών μέτρων και αποτελεί μέρος ενός σημαντικού κτήματος 55 στρεμμάτων.
Το κύρος ιδιοκτησίας αποτελείται από ένα αγρόκτημα 650 τ.μ., εκλεπτυσμένο από μια όμορφη πλατεία 70 τ.μ., μια πλακόστρωτη αυλή 170 τ.μ. και ένα καπνοπωλείο. Πρόσθετα δωμάτια, όπως το λεμόνι, το στάβλο, το πλυντήριο και τα τεχνικά παραρτήματα, συμπληρώνουν το κτήμα για άλλα 143 τετραγωνικά μέτρα, όπου το νερό για άρδευση και δραστηριότητες διοικείται από τέσσερα ιδιωτικά πηγάδια.
Η μοναδική τοποθεσία σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε μια υπέροχη θέα, με υπέροχη θέα προς τα τρία θεαματικά κάστρα της περιοχής και να εξασφαλίσετε την απόλυτη απόλαυση και την ηρεμία και ταυτόχρονα τη δυνατότητα να φτάσετε εύκολα σε κάθε άνεση και σημείο ενδιαφέροντος σε λίγους λεπτά.
Οι μεγάλες καταπράσινες εκτάσεις μπορούν επίσης να επιτρέψουν την κατασκευή πισίνας και λωρίδων προσγείωσης για ελικόπτερα και υπεριώδεις.
Μια όαση ειρήνης που απέχει από τρεις από τις πιο γνωστές πόλεις του κόσμου με την πλούσια πολιτιστική και καλλιτεχνική κληρονομιά: το Arezzo, τη Φλωρεντία και τη Σιένα, το υπέροχο κτήμα της επιτρέπει επίσης να εξερευνήσει μονοπάτια με διάφορες δυσκολίες με τα πόδια και με άλογο, μια υπέροχη λίμνη και το κυνήγι με αποκλειστικό δικαίωμα.
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Η ιστορία της πόλης του Arezzo χαρακτηρίζεται από περιόδους μεγάλου πλούτου: πέρασε από το χέρι σε χέρι των πιο πλούσιων και επιρροών ευγενών οικογενειών της εποχής, η πόλη είδε τη μέγιστη λαμπρότητά της τον 16ο αιώνα, τον αιώνα στο οποίο βασικοί καλλιτέχνες όπως ο Giorgio Vasari έκανε το Arezzo το σημαντικό πολιτιστικό και καλλιτεχνικό κέντρο που είναι ακόμα σήμερα.
Σήμερα η πόλη αγαπά όχι μόνο τις ιστορικές ιδιαιτερότητες που διατηρεί αλλά και την αδιαμφισβήτητη ομορφιά των τοπίων και των χωριών που την περιβάλλουν, εκείνα τα τυπικά τοπία της Τοσκάνης τόσο γνωστά και εκτιμώμενα σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων αναδύονται υπέροχες πολυτελείς βίλες και ωραία ιστορικά κτίρια.
ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΟ
Περιφέρεια: Τοσκάνη
Επαρχία: Arezzo

Τύπος: πολυτελές κτήμα

Εσωτερική επιφάνεια: 915 τ.μ. + 143 τ.μ.
Εξωτερική επιφάνεια: 55 εκτάρια

Αγρόκτημα: 650τμ + 70τμ λουτρ
Alcove: 170τμ + loggia 21τμ
Καπνιστής: 95τμ
Λιμωναία: 60τμ
Σταθερό: 25τμ
Δωμάτιο εργαλείων: 28τμ
Πλυντήριο: 30τμ
Αγροτική καλλιεργήσιμη έκταση: 12,50 εκτάρια
Δασική έκταση: 41,45ha
2 στρέμματα ελαιώνων και αμπελώνων
Δυνατότητα κατασκευής ταινιών προσγείωσης για ελικόπτερα και υπεριώδεις
Δυνατότητα κατασκευής πισίνας

Αρέτσο 30 χλμ - Φλωρεντία 45 χλμ - Σιένα 30 χλμ - Αεροδρόμιο της Φλωρεντίας 57 χλμ

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB