Πώληση Αγροικία, Caprino Bergamasco, Bergamo, Ιταλία, via Ombria 2a

Πώληση - Cod. 29992

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 2

Περίληψη:
Πουλάμε 400 ετών σπίτι μας, κοντά στη λίμνη Κόμο, μόλις 20 χλμ από το διεθνές αεροδρόμιο Orio al Serio (Bergamo, Ryan Air).
Μόνο πέντε άλλες οικογένειες που ζουν στο μικρό χωριό του δέκατου έβδομου αιώνα, οι σχέσεις με τους γείτονες είναι πολύ φιλικό και αρμονικό. Το χωριό είναι εντελώς περιβάλλεται από λιβάδια και τα δάση.
Το σπίτι έχει 200m² του ζωτικού χώρου, 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, 1 γραφείο και βρίσκεται σε οικόπεδο με 3400 τ.μ. επιφάνεια. Villa Serica είναι μια πρώην αγροικία του 17ου αιώνα. Ήταν σύμφωνα με τους κανόνες της βιο-κτίριο ανακαινίστηκε πρόσφατα. Το οικόπεδο κήπο της 3400m² είναι πλήρως περιφραγμένο, οπωροφόρα δέντρα, ένα μικρό λαχανόκηπο και καλλωπιστικά φυτά να είναι εύκολο να καθαριστεί. Υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης στο ακίνητο και ένα μεγάλο δημόσιο χώρο στάθμευσης μπροστά από τους λόγους. (Για το ακίνητο είναι η άδεια για την κατασκευή ενός υπόγειου γκαράζ και πισίνα μπροστά). Στο άνω μέρος του κήπου υπόστεγο με δύο συσκευές 20² υπάρχουν.
Η τρέχουσα οικιακή βοηθός (καθαριότητα, κηπουρός, οικονόμος) είναι πρόθυμοι να συνεχίσουν να εργάζονται με τον νέο ιδιοκτήτη μαζί.
Στο κτήμα χρεώνεται με οποιαδήποτε υποθήκη!
Θέση Περιγραφή
Η βίλα βρίσκεται στην κοιλάδα του San Martino, κοντά στο χωριό Ombria, στην επαρχία του Lecco και Μπέργκαμο. Εδώ, η φύση και το περιβάλλον είναι σχεδόν ανέγγιχτο, το τοπίο σε κάθε εποχή προσφέρει τεράστια ερεθίσματα και είναι πολυεπίπεδη. Σε μια προνομιακή τοποθεσία σε μεγάλες πόλεις (20 χιλιόμετρα σε Μπέργκαμο, 20 χιλιόμετρα σε Lecco και 30 χλμ από το Μιλάνο), μπορείτε ακόμα να απολαύσετε μια παρθένα περιοχή!
Caprino Bergamasco, (μόλις 3 χλμ), είναι μια μικρή πόλη 2.500 κατοίκων, πλούσιο σε μεγαλοπρεπή παλάτια της Αναγέννησης. Το χωριό διαθέτει όλες τις σημαντικές εμπορικές δραστηριότητες και τα σχολεία να γυμνάσιο. Επίσης ψώνια λαϊκές αγορές και εστίασης είναι διαθέσιμες. Οι αθλητικές δραστηριότητες που προσφέρονται επαρκείς. Τα λεωφορεία εκτελούν τακτικά δρομολόγια.
χώρος
Η βίλα έχει δύο ορόφους: το ισόγειο υπάρχει μια κεντρική είσοδο, οδηγεί στο σαλόνι-κουζίνα των 30 τετραγωνικών μέτρων. Το Lounge (30 τ.μ.), ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο (25m²) και ένα πλυσταριό (8m²) ακολουθούν. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, το καθένα των 30 τετραγωνικών μέτρων, δύο από τα δωμάτια έχουν επίσης το δικό τους μπάνιο. Δύο από αυτά τα δωμάτια έχουν ένα πολύ υψηλό ανώτατο όριο, με εμφανή δοκάρια. Έξω από την εκτεταμένη περαιτέρω σε όλο το πλάτος του σπιτιού, ένα μπαλκόνι με πρόσβαση στα δωμάτια. Κάθε δωμάτιο στη βίλα, υπάρχει τουλάχιστον ένα τζάκι. Τα δοκάρια και πέτρες είναι πρωτότυπο από τις αρχές της δεκαετίας του 1600.
Η σύγχρονη αερίου / ξυλόσομπα η κουζίνα, που έχει εγκατασταθεί επαγγελματικά σε ένα πολύ παλιό τζάκι, η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι κάνει ζεστό και άνετο. Η θέα από τα παράθυρα προς τα δυτικά είναι η κοιλάδα του San Martino στη μία πλευρά και στα ανατολικά το μυστικό κήπο και πίσω από το δάσος οικόπεδο.
Η κουκούλα της σόμπας κουζίνα / φούρνος χτίστηκε από τον κεντρικό κατάρτι του πλοίου της Γαληνοτάτης Δημοκρατίας της Βενετίας.
Κάθε κομμάτι αυτού του σπιτιού έχει να πει τη δική του ιστορική ιστορία του!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB