Πώληση Αγροικία, Gaiole in chianti, Siena, Ιταλία, Barbischio

Πώληση - Cod. 28947

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 14.12 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 3

Ο πρώην πύργο παρατήρηση που χρονολογείται από τον XIV αιώνα, γωνία αγροικία μέρος σε τρεις ορόφους, βρίσκεται σε ένα ήσυχο χωριουδάκι με 5 περισσότερες ιδιότητες, αρχικά αναδιαρθρώθηκε το 1853, άψογα ανακαινισμένο το 2010, διατηρώντας τα περισσότερα από πρωτότυπα και άνετα χαρακτηριστικά της (π.χ. κόγχες στον τοίχο , cotto πατώματα, ξύλινες οροφές).
Δύο εισόδους. 145 τετραγωνικών metres- καθαρά από τοίχους, μικρές ανοικτές αίθριο στην είσοδο, 50 τμ σοφίτα με 4 μικρά παράθυρα, 0,6 εκτάρια γης με δέντρα ελιάς 35 (με νερό / ηλεκτρικού ρεύματος- είναι δυνατόν να στηθεί ένα αχυρώνα μέχρι 20 τμ) σε 150 μέτρα από το σπίτι, 50 τ.μ. θέση στάθμευσης. Τρία υπνοδωμάτια, κουζίνα με μεγάλο τζάκι και φούρνο, δύο μπάνια (το ένα με μεγάλο τζακούζι), κυλικείο / πλυντηρίων, μικρά στούντιο στον πύργο. Πωλείται χωρίς αποκλεισμούς των εξοπλισμένη κουζίνα, μπορεί να πωλείται επίσης με όλα τα έπιπλα του (επιπλέον κόστος που θα συμφωνηθεί).
Ενιαία θέρμανση με νέο λέβητα, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, δορυφορική τηλεόραση, γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο. Η γύρω περιοχή είναι ιδανική για περιπάτους στο δάσος και στην ύπαιθρο. 33 χιλιόμετρα από την Σιένα, 61 χλμ από το Firenze? 23 χιλιόμετρα από τον πλησιέστερο σιδηροδρομικό σταθμό, 26 χιλιόμετρα από την πλησιέστερη εθνική οδό, που οδηγεί στη Ρώμη (2, 2 ώρες) και Μιλάνο (3 ώρες).

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB