Πώληση Αγροικία, Montabone, Asti, Ιταλία, regione s.vittore 25

Πώληση - Cod. 40084

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 210 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2

Πέτρινη αγροικία που χτίστηκε το 1890, ανακαινίστηκε το 2004.
Piedmont Ιταλία, στο Langhe Astigiane του Monferrato (Val Bormida) στην περιοχή Montabone, προς πώληση ρουστίκ πέτρα, που χτίστηκε το 1890, ανακαινίστηκε το 2004 για 210τμ, πάνω από 110τμ συνημμένου αχυρώνα που πιθανόν να αποκατασταθεί και μικρό ρουστίκ (40τμ) εργαλεία ξύλου και πόρτας. Η στέγη και ο γύψος επανατοποθετήθηκαν πλήρως το 2004, πλαστικοποιημένες δοκοί και πλακάκια από ξύλο. Οι τοίχοι του πέτρινου σπιτιού έχουν πάχος 70 εκατοστά.
Στο ισόγειο: σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, υπνοδωμάτιο, πλυντήριο / βοηθητικό δωμάτιο με τουαλέτα, νεροχύτη και ντους. Στον πρώτο όροφο: 2 πολύ μεγάλα υπνοδωμάτια, μεγάλο μπάνιο, μικρό μπάνιο με ντους. Θολωτή οροφή από τούβλα χαρακτηριστική της περιοχής, που προβάλλεται σε διαφορετικές περιοχές του σπιτιού.
Έκταση 7700 τετραγωνικών μέτρων με δάση και κατάλληλη για ξηρούς καρπούς και αμπελώνες. Περιτριγυρισμένο από δέντρα και με εκπληκτική θέα στην κοιλάδα, βρίσκεται σε έναν λόφο ύψους 520 μέτρων, 10 λεπτά με τα πόδια από το χωριό, 8 χλμ. Από το Aqui Terme και 14 χλμ. Από το Canelli και το Nizza Monferrato. κοντά σε Asti, Alba, Τορίνο και Λιγουρία.
Ιδιωτική διαπραγμάτευση, ευνοϊκή τιμή. Μόνο ιδιωτικό, χωρίς ευχαριστία πρακτορείου.
Γράψτε για πληροφορίες μέσω e-mail:
Γη της Montabone με υπέροχα κρασιά DOC και DOCG, καλό φαγητό και το σπίτι του διάσημου ζωγράφου Guglielmo Caccia που ονομάζεται "Il Moncalvo". Η κληρονομιά της UNESCO.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB