Πώληση Αγροικία, Scilla, Reggio Calabria, Ιταλία, via fata morgan

Πώληση - Cod. 28196

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 80000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 0

Την πώληση του ακινήτου στην Ιταλία για στενό της Μεσσήνης.

Την πώληση του ακινήτου στην Ιταλία, Καλαβρία (στην επαρχία του Reggio Calabria, κοντά Σκύλλα) άνω των 80.000 m2, κατάλληλο για την ανάπτυξη μιας τουριστικής μονάδας ή απλά ένα ωραίο σπίτι για διακοπές ή ζουν. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα όμορφη περιοχή, πολύ άγρια ​​και γραφική, με ένα από τα πιο όμορφη θέα του Mediterraneo. Το ακίνητο είναι περίπου 150 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, υπάρχει ένα παλιό ερείπιο σε κακή κατάσταση (αλλά θα μπορούσε να ανακαινιστεί), από την οποία μπορείτε να απολαύσετε τη θέα από τα Αιολικά νησιά, το Στενό της Μεσσήνης με Ganzirri λίμνες, Scilla κάστρο που ανήκε Ruffo της Καλαβρίας, και το χωριό, το οποίο βρίσκεται στους πρόποδες του λόφου. Μπορείτε να φτάσετε στο ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα λόφο με θέα τη θάλασσα μέσα από μια γρήγορη επισκόπηση κομμάτι πέτρας μουλάρι, που χρονολογείται από τους Ρωμαίους. (Αρχαία Popilia) Όλος ο λόφος είναι κατασκευασμένο από βεράντες κάποτε να αυξηθεί αμπέλια.
Σήμερα, το ακίνητο είναι εν μέρει φυτευτεί με ελιές, εσπεριδοειδή, φρούτα και λαχανικά, το υπόλοιπο είναι περιτριγυρισμένο από ένα πανέμορφο δάσος με βελανιδιές. Το κλίμα είναι εξαιρετικό όλο το χρόνο και ποτέ δεν υπάρχει ομίχλη. Το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό είναι ότι είναι στη μέση της τυπικό μεσογειακό χαρακτήρα, όπου και αν θέλετε μπορείτε να ακούσετε τον ήχο των κυμάτων από τη θάλασσα, ενώ παραμένουν σε πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής? Ωστόσο, μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να φτάσετε τις γειτονικές χώρες, όπου, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, υπάρχουν νυχτερινά κέντρα και εστιατόρια που σερβίρουν εξαιρετικά πιάτα με ψάρια ή προϊόντα. Ο τόπος βρίσκεται σε απόσταση μόλις 25 χλμ από το Reggio Calabria, μια όμορφη πόλη με το αεροδρόμιο, με πολλά τουριστικά αξιοθέατα, όπως το περίφημο Πολεμιστές του Ριάτσε. Ψάχνω για μια σοβαρή acquirent και πραγματικά ενδιαφέρονται για αυτό το μοναδικό μέρος.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB