Πώληση Αγροτική επιχείρηση, Monterchi, Arezzo, Ιταλία, Molin Nuovo

Πώληση - Cod. 26194

  • Τύπος: Αγροτική επιχείρηση
  • Περιοχή: 1000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 3

Το γοητευτικό και χαρακτηριστικό λόφο που θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας είναι το αποτέλεσμα μιας έξυπνη και όμορφη αρχιτεκτονική ανάπλαση του παλιού αγρόκτημα που βρίσκεται στην εξοχή κοντά Αρέτσο της Τοσκάνης, που περιβάλλεται από δάσος και ελαιώνες που το καθιστούν ιδανικό μέρος για να απολαύσετε το κάνουν η ηρεμία που χαρακτηρίζουν τον τόπο.
Βρίσκεται στα σύνορα μεταξύ της Τοσκάνης και της Ούμπρια, 20 χιλιόμετρα από την πόλη του Arezzo και 20 χιλιόμετρα. από τη μεσαιωνική πόλη του Sansepolcro, φυλάκιο του Τίβερη Κοιλάδα της Τοσκάνης και πολιτιστικό σταυροδρόμι των τεσσάρων περιοχών (Τοσκάνη, Ούμπρια, Μάρκε και Εμίλια Ρομάνια), εκτός από τη γενέτειρα του διάσημου ζωγράφου Piero della Francesca, η βίλα απέχει μόλις 7 χιλιόμετρα. Monterchi (όπου μπορείτε να επισκεφθείτε το "Madonna del Parto") και σε μικρή απόσταση από τα μεσαιωνικά χωριά του Anghiari και Citta di Castello.
Βυθισμένο σε ένα μαγευτικό τοπίο που βλέπει εξουδετερώσει την παρακείμενη κοιλάδα, την έπαυλη, εισάγοντας τον εαυτό του ως τεχνούργημα γύρω από το οποίο αναπτύσσουν ρουστίκ κτίρια του μικρότερου μεγέθους, αντικατοπτρίζει τις τυπικές αρχιτεκτονικές διαμορφώσεις μεσαιωνικά χωριά, που χαρακτηρίζεται από την επικράτηση του σπιτιού του κάστρου / πλοιάρχου σε σύγκριση με το δίπλα κατοικία του παράγοντα και τα εργαστήρια των τοπικών τεχνιτών.

 Εύκολα προσβάσιμο από ασφαλτοστρωμένο δρόμο - κοντά στο οποίο η στάση του λεωφορείου που συνδέει Αρέτσο - Η βίλα βρίσκεται η μικρή απόσταση από τον αυτοκινητόδρομο Arezzo-Σιένα η οποία παρέχει ταχεία μεταφορά σε κάθε διευθυντή.

Το ακίνητο, ως αποτέλεσμα των ανακαινίσεων που επέτειναν το χαρακτήρα σαφώς δεκτικό, καλύπτει 1.000 τετραγωνικά μέτρα. Επιχειρήσεις στον κήπο και εξωτερικό χώρο? κτηματολογίου προσδιορίζονται από n. 23.5 δωμάτια, όπως ανέφερε η οικιστική μονάδα ήταν ουσιαστικά διαμορφωθεί ως ξενοδοχείο (με Ν. 10 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 2 suites.dettaglio Interni Camere da letto
L 'διπλανό εστιατόριο, που είναι εξοπλισμένα με μια επαγγελματική κουζίνα χτιστεί με όλο τον διαθέσιμο χώρο, είναι σε θέση να φιλοξενήσει n.60 καλύπτονται στο εσωτερικό του κτιρίου, καθώς και την περαιτέρω n.60 έξω, με τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τη χρήση των εποχικά όμορφες βεράντες δίπλα.
Δίπλα στο κτήριο υπάρχει, τέλος, η τοπική θερμική - πλησιάζουν στην ολοκλήρωσή τους - όπου η στέγαση είναι η νέα μονάδα θερμοηλεκτρικής ισχύος, που έχει εγκατασταθεί βάσει των συγκεκριμένων ενεργειακών αναγκών της βίλας.
 
Αν και έχει διαμορφωθεί κατά κύριο λόγο τις εγκαταστάσεις τουριστικών καταλυμάτων, η αποκλειστικότητα που σημαδεύτηκε από την αναδιάρθρωση του συνόλου του ακινήτου - χάρη στην προσεκτική επιλογή των στοιχείων - μπορεί να επιτρέψει εύκολα τη μετατροπή σε μια εξαιρετική ιδιωτική κατοικία, μετατρέποντάς το σε μια ζεστή οικογενειακή βίλα.
- Σημαντικά γεγονότα στην περιοχή:
- Fiera di Antiquaria Αρέτσο - 1 ° Κυριακή κάθε μήνα
- Γκιόστρα del Saracino - Αρέτσο 1 ° Κυριακή του Σεπτεμβρίου
- Παλιό di Siena - Αύγουστος
- Convivio Rinascimentale - Sansepolcro, ιστορική αναπαράσταση και αναγεννησιακή εποχή της κουζίνας - Σεπτέμβριος 1 - 10

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB