Πώληση Αγροτική επιχείρηση, Roccastrada, Grosseto, Ιταλία, via delle selvacce

Πώληση - Cod. 29830

  • Τύπος: Αγροτική επιχείρηση
  • Περιοχή: 400 m²
  • Αριθμός δωματίων: 15
  • Όροφος: terra, primo piano

FARM ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ

Καλώς ήρθατε στην Τοσκάνη, στην Maremma. Ετρουσκική σημάδι, περιφραγμένο χωριά, και η θάλασσα, λίγα χιλιόμετρα με το σχήμα ημισελήνου παραλία μπροστά από τα πεύκα γύρω από το ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ακίνητο με την άδεια θα πάμε εκεί για να προτείνουν και να περιγράψουν. Μέσα από μια ηλεκτρική πύλη που θα μπείτε στο ακίνητο στη λεωφόρο στους 360 ° γύρω από το αρχοντικό που περιβάλλεται από κήπους αποτελούνται από μεγάλα αειθαλή δέντρα, λουλούδια, καλλωπιστικά φυτά και φρούτα. Η κύρια κατοικία χωρίζεται σε δύο επίπεδα: το ισόγειο υπάρχει κουζίνα σαλόνι με τζάκι και ξυλόσομπα, δύο διπλά υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο με ντους και τουαλέτα. Το ισόγειο ενισχύεται από το γεγονός ότι κάθε δωμάτιο είναι προσβάσιμο μέσω του γαλλικού πόρτες στον ιδιωτικό κήπο ευρύχωρο. Μια σκάλα σε πλακάκια τερακότα πρόσφατα έχει ανακαινιστεί στον πρώτο όροφο? υπάρχει μια κουζίνα σαλόνι με σόμπα pellet? ένα master υπνοδωμάτιο και δύο μονά υπνοδωμάτια, διάδρομο με ξυλόσομπα και ένα μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα. Από το διάδρομο οδηγεί στη σοφίτα το οποίο καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια του σπιτιού. Ένα hedge πικροδάφνες συνοδεύουν μια βόλτα για να φτάσετε στο επόμενο κτίριο της νέας κατασκευής. Συναντάμε το πρώτο αρχοντικό που χρησιμεύει ως η γωνία κτιρίου, με ιδιωτικό κήπο που περιγράφονται από ένα hedge δάφνη που προστατεύει την ιδιωτική ζωή των φιλοξενουμένων. Πηγαίνοντας μέσα από ένα άγριο θωρακισμένη πόρτα μπαίνουμε στο σπίτι και ένα υπέροχο ψηφιδωτό δάπεδο μας υποδέχεται. Βρίσκουμε ένα καθιστικό που γειτνιάζουν με κουζίνα, τόσο φωτίζεται από δύο παράθυρα με θέα στον κήπο. Η κουζίνα οδηγεί στο διάδρομο που οδηγεί το δρόμο είναι μεγάλη κρεβατοκάμαρα φωτίζεται από ένα παράθυρο με τρεις πόρτες στο ευρύχωρο μπάνιο. Το σύνολο ενισχύεται από ένα στα δοκάρια στην οροφή και πλακάκια τερακότα στην όραση ανθεκτικό ξύλο? παράθυρα και εσωτερικές πόρτες είναι μασίφ ξύλο, ενώ τα εξωτερικά παραθυρόφυλλα κατασκευασμένα από αλουμίνιο. Το σπίτι είναι αυτόνομη θέρμανση, εξοπλισμένο με υγραέριο λέβητα, καλοριφέρ, ευαισθησία σε κλιματισμό και κουνουπιέρες. Σε αυτή τη δομή ακολουθήσουν δύο άλλα σπίτια της ίδια δομή και το τιμολόγιο. Δίπλα στο μονοκατοικίες είναι δύο μεγάλα δωμάτια με μπάνιο και dressing σχεδιαστεί για να ανοίξει για το κοινό, καθώς και κάθε εμπορική επιλογές δραστηριότητα και τη μεταποίηση γεωργικών προϊόντων, με την δυνατότητα διοργάνωσης εκδηλώσεων, όπως γάμους και ειδικές εκθέσεις, λόγω του μεγάλου παρακείμενες κήπους, εμπλουτισμένη από ένα χαρακτηριστικό φούρνο σε πυρίμαχα πέτρα.
Οι κήποι του νεόκτιστου συνδεθείτε με το μονοπάτι που οδηγεί στην χαλάρωση πισίνα που περιβάλλεται από ελαιόδεντρα της Maremma της Τοσκάνης.
Ολόκληρη η επιφάνεια που περιλαμβάνει: ελαιώνα 600 ελαιοδέντρων στην παραγωγή, καλλιεργήσιμη γη, εντυπωσιακούς κήπους, τα κτίρια και τα καλλωπιστικά και οπωροφόρα δέντρα, αρτεσιανό καλά λειτουργεί με εξωτερικούς αυτόκλειστο και το αυτόκλειστο για το πόσιμο νερό, καλύπτει μια έκταση περίπου 81.000 τετραγωνικών μέτρων. Το επίπεδο της θέσης ιδιοκτησίας επιτρέπει σε μεγάλο βαθμό την ανάπτυξη των εμπορικών δραστηριοτήτων, όπως: ιππασία, των επιχειρήσεων σκυλί-αγαπώντας, εκτροφή οποιοδήποτε είδος ζώου, καλλιέργεια σαλιγκάρια, την ανάπτυξη των γεωργικών δραστηριοτήτων κάθε είδους, και όλα αυτά που η φαντασία σας προτείνει. Η άμεση επαφή με τους ιδιοκτήτες. Η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB