Πώληση Βίλα, Albissola Marina, Savona, Ιταλία, via Colombo

Πώληση - Cod. 31149

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 5500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 12
  • Όροφος: 2

Από την πρώτη γραμμή στη Λιγουρία θα θέλαμε να προσφέρουμε ένα τέλειο και μοναδική βίλα με τεράστιο κήπο των 5500 τ. Μ και μια μεγάλη πισίνα με θαλασσινό νερό.
Βίλα χτίστηκε στην Λιγουρίας στυλ, με εξωτερικά διακοσμητικά στοιχεία που δημιουργήθηκε από τα χέρια των ταλαντούχων Ιταλών καλλιτεχνών. Τα πιο ακριβά ποικιλίες του μαρμάρου που χρησιμοποιούνται για την εσωτερική διακόσμηση της βίλας. Το έξυπνο σύστημα σπίτι σας επιτρέπει να διαχειριστείτε όλες τις επικοινωνίες από απόσταση. Υπάρχει ένα σύστημα παρακολούθησης βίντεο και συναγερμού.
Η βίλα έχει ένα επιπλέον διαμέρισμα για τους επισκέπτες του περίπου 70 τ.μ.
Η βίλα έχει περίπου 500 τ.μ., ενώ η εμπορική περιοχή είναι περίπου 600 τ.μ.
Η κύρια βίλα αποτελείται από μια αίθουσα, ένα τεράστιο σαλόνι με τζάκι, διακοσμημένα με μια ομάδα των πολύτιμων λίθων. Από τα παράθυρα μπορείτε να δείτε μια μοναδική και πανοραμική θέα στη θάλασσα. Επίσης, υπάρχει μια κουζίνα, μια μεγάλη τραπεζαρία με ένα μεγάλο τραπέζι και εκπληκτική θέα από όλα τα παράθυρα και μπάνιο. Στην δεξιά πτέρυγα υπάρχει ένα γραφείο, μια αίθουσα μπιλιάρδου, εσωτερική πισίνα με πανοραμικά παράθυρα, μια τουρκική σάουνα, μπάνιο, αθλητικό εξοπλισμό.
Στη συνέχεια, υπάρχει ένα κύριο υπνοδωμάτιο με ντουλάπα και μπάνιο, ένα υπνοδωμάτιο με μπάνιο, κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο, τουαλέτα και αποθήκη.
Στον τελευταίο όροφο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με μπάνιο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB