Πώληση Βίλα, Alghero, Sassari, Ιταλία, Tanca de les Peras

Πώληση - Cod. 32642

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 12
  • Όροφος: 2

Νεόκτιστη μονοκατοικία στην ύπαιθρο και μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης Alghero, τις παραλίες, τα καταστήματα, τα εστιατόρια και τα σούπερ μάρκετ και 25 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο.

Χτισμένο σε 2 ορόφους με καθιστικό 150 τετραγωνικών μέτρων στον τελευταίο όροφο που αποτελείται από υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένη νέα κουζίνα, αποθήκη και πρόσβαση σε ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και μπάνιο στο ισόγειο. Όλοι περιτριγυρισμένοι από εξωτερική βεράντα που προσφέρονται μέσω διπλών υαλοπινάκων γαλλικών παραθύρων δίνοντας υπέροχη πανοραμική θέα και πολύ φως

Το ισόγειο αποτελείται από δύο ευρύχωρα, ξεχωριστά, αυτόνομα διαμερίσματα που παράγουν έσοδα από εποχιακά ενοίκια διακοπών στην περιοχή των 24.000 ευρώ σε 10 εβδομάδες, με δυνατότητα αύξησης σε αυτό.

Το ένα διαμέρισμα αποτελείται από δύο δίκλινα υπνοδωμάτια, μπάνιο και μεγάλο καθιστικό με κουζίνα.
Το διαμέρισμα δύο είναι δύο δίκλινα υπνοδωμάτια (ένα μπάνιο) και ένα άλλο υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια, μεγάλο ενιαίο χώρο καθιστικού, μπάνιο και κουζίνα.
Και τα δύο διαμερίσματα είναι με νότιο προσανατολισμό, διπλά τζάμια με μεγάλα γαλλικά παράθυρα και επωφελούνται από μεγάλες, σκιασμένες ηλιόλουστες βεράντες και θέα στην πισίνα.

Το ακίνητο πρέπει να πωληθεί, συμπεριλαμβανομένων όλων των ενοικιαζόμενων επίπλων διαμερισμάτων, ώστε οι αγοραστές να μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως τις εργασίες τους.

Η πισίνα είναι 9 μέτρα έως 4 μέτρα και περιλαμβάνει ρομπότ καθαρισμού και ξαπλώστρες.

Το ακίνητο βρίσκεται στην ύπαιθρο, είναι περιφραγμένο και περικυκλωμένο και κάθεται σε ένα οικόπεδο ενός εκταρίου κάτω από έναν ιδιωτικό δρόμο με φανταστική θέα στα χωράφια και τα δάση που προστατεύεται η γη δεν μπορεί να χτιστεί.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB