Πώληση Βίλα, Desenzano del Garda, Brescia, Ιταλία, Loc. Centenaro

Πώληση - Cod. 35673

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: Rialzato + Seminterr

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕΓΕΘΟΥΣ: mq. 4.000,00
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΤΟΜΟΣ: mc. 5,000.00
ΕΠΙΠΛΟ ΣΠΙΤΙΟΥ: mq. 200 + 200 περίπου
Το iimobile απέχει 4χλμ. από το Desenzaano del garda και 6χλμ. από τη Σιρμιόνε.
Η παρτίδα είναι τελείως επίπεδη και χωρίς καμιά κλίση, πλήρως περιφραγμένη με τοίχους με υπερκείμενο φράκτη, μέρος σε σφυρήλατο σίδερο και μέρος με πλαστικοποιημένο ρομβοειδή δίχτυ. Είναι φυτεμένο με δεκαετή ελαιόδεντρα, φυσικά φυτά και φράκτες στο μεγαλύτερο μέρος της περιμέτρου.
• Η πρόσβαση στην παρτίδα επιτρέπεται σε δύο πλευρές από δημοτικούς δρόμους μέσω n. 2 εισόδους πεζών και n. 2 δρόμους, όλοι στο σφυρήλατο σίδερο. Και οι δύο δρόμοι είναι εσωτερικοί και επομένως ελάχιστα διαταραγμένοι από τη διέλευση οχημάτων. σε αυτούς τους δρόμους υπάρχουν ήδη όλες οι τεχνολογικές γραμμές όπως το νερό, το φυσικό αέριο, η ηλεκτρική ενέργεια, το τηλέφωνο, οι υπονόμους.
Η παρτίδα βρίσκεται στην κεντρική περιοχή αλλά είναι περιφερειακή προς τη χώρα και επομένως είναι βολική για υπηρεσίες, όσο πιο κοντά στο νηπιαγωγείο, τα δημοτικά σχολεία, τα ταχυδρομεία, τις ιατρικές κλινικές κλπ. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο Δήμο Lonato del Garda, η γη βρίσκεται λίγα μέτρα από τα σύνορα με την πόλη Desenzano del Garda.
Υπάρχει μια ενιαία βίλα χτισμένη το 1972 σε καλή κατάσταση καθώς κατοικείται, που βρίσκεται σε ένα ενιαίο επίπεδο στον ημιώροφο δαπέδου περίπου. 200,00, που αποτελείται από μεγάλη είσοδο, κουζίνα, σαλόνι, μελέτη, n. 4 υπνοδωμάτια, n. 3 μπάνια, μεγάλες βεράντες. στο υπόγειο περίπου τ.μ. 200,00, υπάρχει γκαράζ για τρία αυτοκίνητα, χώρος πλυντηρίου, λεβητοστάσιο, n. 2 ντουλάπες, μεγάλο διάδρομο, κελάρι, μπάνιο, μεγάλη ταβέρνα.
Είναι δυνατή η κατασκευή ενός όγκου 5.000 mc.
Επαφές:

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB