Πώληση Βίλα, Diano Castello, Imperia, Ιταλία, Monade

Πώληση - Cod. 30502

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 3500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 3

Ιδιωτική βίλα περίπου 350 m2. 1,5 ώρες μακριά από το αεροδρόμιο της Νίκαιας και μία ώρα από τη Γένοβα, 2,5 χλμ μακριά από το σπίτι βρίσκεται σε Diano Marina αμμώδη παραλία και το διάσημο τουριστικό κέντρο.
Οικόπεδο 3500m2 με το σπίτι, την πισίνα, 70 ελιές και διάφορα οπωροφόρα δέντρα, συμπεριλαμβανομένων σύκα, τα ροδάκινα, τα λεμόνια. Ο κήπος είναι περίπου 30μ parkimistee 5LE αυτοκίνητο. Ο κήπος έχει μια καλή λειτουργία του συστήματος άρδευσης.
Το σπίτι έχει τρεις ορόφους κάθε όροφος διαθέτει μπαλκόνι με θέα στη Μεσόγειο rannikule.Majas 3 διαμερίσματα σε κάθε όροφο με ξεχωριστές εισόδους. Το σπίτι διαθέτει υδραυλικά, κεντρική θέρμανση, satelliitTV.
Πρώτος όροφος: 140m2 - 3 υπνοδωμάτια με 2hes μεγάλες ντουλάπες, ένα μεγάλο σαλόνι με κουζίνα και βεράντα.
Δεύτερος όροφος: 100m2. Του ζωτικού χώρου, τζάκι, 2 υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες στο ντουλάπι, μπάνιο με νεροχύτη 2U, dussinurk, μπιντέ, πλυντήριο πιάτων, μεγάλο καταψύκτη, ένα καθιστικό και ένα μεγάλο μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα.
Τρίτο όροφο: 90m2.Ärklikorrus, που αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια (τοίχος του built-in ντουλάπι), WC, μπάνιο κουζίνα σαλόνι.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB