Πώληση Βίλα, Dongo, Como, Ιταλία, Antica regina 45

Πώληση - Cod. 27242

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 190 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 3

Σε μια θαυμάσια και ηλιόλουστη τοποθεσία και προσφέρουν εκπληκτική πανοραμική θέα, στο αρχαίο οικισμό της Dongo, μόλις σε απόσταση αναπνοής από τη λίμνη και τα βουνά, ανεβαίνει αυτό το υπέροχο ανακαινισμένο οίκημα που χτίστηκε στα τέλη του 19 ου αιώνα και περιβάλλεται από καταπράσινες εκτάσεις.
Είναι τοποθετημένα πάνω από 3 επίπεδα, το καθένα με ξεχωριστές εισόδους, αλλά ότι μπορεί να επικοινωνεί με κάθε μία. Έτσι, αυτό το ξενοδοχείο θα μπορούσε να είναι ιδανικό τόσο ως μια μικρή μονοκατοικία ή ένα πολυ-σπίτι της οικογένειας.
Το ισόγειο (65 τ.μ.) αποτελείται από σαλόνι-κουζίνα με τζάκι, μπάνιο με ντουζιέρα, υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι που βρίσκεται κάτω από το επίπεδο του δρόμου και με θολωτή οροφή, υπόγειο.
Ο πρώτος όροφος (95 τ.μ.) διαθέτει 2 ανεξάρτητες εισόδους και προσφέρει σαλόνι-κουζίνα με τζάκι, μπάνιο με μπανιέρα, υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι. Τόσο ισόγειο και πρώτο όροφο διαθέτουν ιδιωτική πρόσβαση στον κήπο.
Μπορείτε να φτάσετε στο δεύτερο όροφο (105 τμ) μέσα από ένα όμορφο πέτρινη σκάλα. Περιλαμβάνει κουζίνα-καθιστικό με τζάκι με εξαερισμό, υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο με ντους και μεγάλη βεράντα 10 τ.μ.. Προ-τοποθετημένα air-condition.
Μέσω της εσωτερικής σκάλες πτυσσόμενες εισάγετε την σοφίτα όροφο που έχει θερμομόνωση και ηχομόνωση. Είναι τώρα χρησιμοποιείται ως βοηθητικό δωμάτιο.
Το ακίνητο διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο μεθάνιο για θερμαντικά σώματα και την παραγωγή ζεστού νερού. Λειτουργία τζάκια σε κάθε όροφο.
Το ξενοδοχείο προσφέρει ξύλινες εξωτερικές πόρτες και παράθυρα με διπλά τζάμια με πλάκα αλουμινίου, ενώ έχει μασίφ ξύλο εσωτερικές πόρτες. Είναι όλα καινούργια. Επιπλέον έχει 70 εκατοστά χοντροί πέτρινοι τοίχοι, έτσι ώστε να είναι ενεργειακά αποδοτικές.
Ο κήπος 150 τμ μέτρηση έχει θέα στη λίμνη και παρέχει φοίνικες, τα τριαντάφυλλα, τα λαχανικά, αμπέλια, κλπ Διαθέτει χώρο μπάρμπεκιου με στέγη.
Δίπλα στην ιδιοκτησία θα βρείτε ένα γκαράζ 40 τμ με 2 θέσεις στάθμευσης.
Υπάρχουν χώροι στάθμευσης γύρω από το ξενοδοχείο, καθώς και όλες τις υπηρεσίες και δημόσιες εγκαταστάσεις εντός τριών χιλιομέτρων.
Αυτή είναι μια πολύ ήσυχη περιοχή με θέα στο βουνό μονοπάτια μόλις 20 μέτρα μακριά από το σπίτι, έτσι είναι η ιδανική τοποθεσία αν σας αρέσει τα φρούτα του δάσους και πληθαίνουν.
Η λίμνη, η οποία απέχει μόλις 500 μέτρα μακριά, έχει μια όμορφη αμμουδιά και βράχια και προσφέρει την ευκαιρία να παίξουν αθλήματα όπως windsurfing, kitesurfing, κανό και ιστιοπλοΐα. Στο ποτάμι, μπορείτε να ασκήσετε ψάρεμα πέστροφας.
Χιονοδρομικές εγκαταστάσεις απέχουν λιγότερο από μια ώρα. Οι κοντινότερες πόλεις είναι Sondrio, Lecco, Κόμο και Λουγκάνο (όλα βρίσκονται 40 χιλιόμετρα).
Να θυμίσουμε ότι η λίμνη Κόμο δεν είναι μια σεισμογενής περιοχή.
Το Google Earth Συντεταγμένες: 46 ° 07'35.60 "Β, 9 ° 16'31.45" E.
Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB