Πώληση Βίλα, Magomadas, Oristano, Ιταλία, Noesala-Lungomare Alabe

Πώληση - Cod. 38327

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 140 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: p. terra +1
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

Το σπίτι των ονείρων δίπλα στη θάλασσα
Στη Σαρδηνία, στην κεντρική-δυτική ακτή, στη μαρίνα του Μαγκομάδα, κοντά στο Μπόσα, σε μια πολύ ήσυχη περιοχή και καθαρή θάλασσα, πουλάω ένα ημι-ανεξάρτητο σπίτι με θέα στη θάλασσα, ανακαινισμένο το 2015 με κριτήρια εξοικονόμησης ενέργειας, με θερμικό παλτό Το σύστημα παρακολούθησης βίντεο έχει ρυθμιστεί. Η εξοχή της περιοχής είναι πολύ όμορφη, μη μολυσμένη, γεμάτη ελαιώνες και αμπελώνες για την παραγωγή κρασιού Malvasia, εκτιμάται πολύ και έχει γίνει ήδη τόπος διαμονής πολλών ξένων, που ζουν εκεί για μεγάλα χρονικά διαστήματα επειδή το κλίμα είναι ήπιο . Στο ισόγειο ανεξάρτητο διαμέρισμα τριών δωματίων περίπου. 60 τ.μ., με κουζίνα, σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι, ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, μπάνιο με ντους. Ενεργειακή κλάση Δ.
Μπροστά από το σπίτι μια μεγάλη ιδιωτική βεράντα 30 τετραγωνικών μέτρων. ωραία να μείνετε σε εξωτερικούς χώρους, και στο πλάι του σπιτιού ένα άλλο δωμάτιο πλυντηρίου με τουαλέτα και ντους, με εξωτερική πρόσβαση.
Πλατεία στον επάνω όροφο περίπου. 80 τμ, με φωτεινό ανοιχτό χώρο παραθαλάσσιο με κουζίνα-σαλόνι, μπάνιο με ντουζιέρα, ντουλάπα με νιπτήρα, πλυντήριο ρούχων, καταψύκτη και ράφια, 2 δίκλινα υπνοδωμάτια. Ενεργειακή κλάση C. Όλα τα δωμάτια είναι μεγάλα και φωτεινά. Η οροφή είναι κατασκευασμένη με εκτεθειμένα ξύλινα δοκάρια, μονωμένα και αεριζόμενα. Ολοκληρώστε μια μεγάλη βεράντα με θέα στη θάλασσα των 25 τετραγωνικών μέτρων. με πρόσβαση τόσο από το σαλόνι όσο και από την κουζίνα, με ένα υπέροχο πανόραμα και υψωμένο πάνω από τα γύρω σπίτια. Ένα άλλο ανεξάρτητο μπαλκόνι έχει θέα σε ένα υπνοδωμάτιο. Σκάλα, κατώφλια, περβάζια και γρανίτη. Χωρίς τέλη συγκυριαρχίας.
εξοπλισμός: παράθυρα με διπλά τζάμια και κλίση και στροφή, κλιματιστικά στον επάνω όροφο, πτυσσόμενα τέντες, κουνουπιέρες, πλυντήρια ρούχων, 1 πλυντήριο πιάτων, ψυγεία, αποθήκη νερού, δορυφορικό πιάτο. Διατηρημένο τετράγωνο για 2 αυτοκίνητα, κατάβαση στη θάλασσα σε λίγα λεπτά. ορθοστασία. Δωρεάν δημόσιος χώρος στάθμευσης στα 20 μέτρα. Το σπίτι δεν έχει δικό του κήπο αλλά περιβάλλεται από φυτά.
Κεντρική τοποθεσία για να επισκεφθείτε τη Σαρδηνία. Σε περίπου μία ώρα μπορείτε να φτάσετε στο Αλγκέρο (αεροδρόμιο Fertilia στα 60 χλμ.) Και στο Οριστάνο. Αξιοθέατα στην περιοχή: κολύμπι, ψάρεμα, ιστιοσανίδα, κανό, ιππασία, καταδύσεις, αλεξίπτωτο πλαγιάς και ορειβασία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB