Πώληση Βίλα, Pedara, Κατάνια, Ιταλία, via monte pò

Πώληση - Cod. 41366

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 240 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5+
  • Όροφος: Due livelli

Pedara, Piano Ellera (Etna Park), γοητευτική ενιαία βίλα 250 τετραγωνικών μέτρων περίπου. βυθισμένο σε ένα ιδιωτικό πάρκο περίπου 3000 τετραγωνικών μέτρων. Το κτίριο, σε καλή κατάσταση, κατοικήσιμο, είναι εξοπλισμένο με μεγάλα αποθέματα νερού και σύστημα θέρμανσης ντίζελ. Εκτείνεται σε δύο ορόφους, έκαστος 120 τετραγωνικών μέτρων. Η διάταξη των δωματίων κατανέμεται ως εξής: στο ισόγειο υπάρχει ένα μεγάλο σαλόνι αποτελούμενο από σαλόνι με γοητευτικό τζάκι, τραπεζαρία, τραπεζαρία, βοηθητικό δωμάτιο και υπηρεσία. Εξωτερικά, όπως στη φωτογραφία, σαλόνι βεράντα με μικρή κουζίνα, μπάρμπεκιου και πέτρινος φούρνος και βεράντα για εκδηλώσεις.
Ο πρώτος όροφος είναι προσβάσιμος μέσω μιας άνετης σπειροειδούς σκάλας που δίνει πρόσβαση σε ένα καθιστικό και στα 4 υπνοδωμάτια καθώς και σε ένα μπάνιο. Δυνατότητα διαχωρισμού σε δύο ανεξάρτητες κατοικίες, δεδομένης της παρουσίας δεύτερης εισόδου στον επάνω όροφο. Η βίλα βρίσκεται στο πάρκο της Αίτνας, μέσα σε μια μεγάλη γη όπου υπάρχουν κορμοί όπως καστανιές, βελανιδιές και οπωροφόρα δέντρα. Έχει μια είσοδο δεύτερου δρόμου από τον παράλληλο δρόμο. Ενδιαφέρουσα λύση ως επιχείρηση διαμονής, B&B ή εξοχική κατοικία δεδομένης της τοποθεσίας σε υψόμετρο 1150 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, από την οποία σε 30 λεπτά μπορείτε να φτάσετε στο Καταφύγιο Sapienza και το τελεφερίκ Etna για τον κεντρικό κρατήρα (3300 m) ή, προς την αντίθετη κατεύθυνση, η θάλασσα.
ΤΥΠΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: Ολόκληρο ακίνητο, περιουσία μεσαίας κατηγορίας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB