Πώληση Βίλα, Polesella, Rovigo, Ιταλία, Via Sturzo 1

Πώληση - Cod. 38851

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 350 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 1

Η βίλα, που χτίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του '70 με εκλεπτυσμένες αρχιτεκτονικές μορφές και υψηλής ποιότητας τελειώματα, αποτελείται από μια έκταση 346 τετραγωνικών μέτρων σε δύο ορόφους και βρίσκεται σε έναν ορθογώνιο κήπο 10.000 τετραγωνικών μέτρων που είναι προσβάσιμος από δύο ανεξάρτητες εισόδους που τοποθετούνται σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους κάθετα.
Το ακίνητο είναι κατάλληλο για να προσφέρεται για μια αξιοθαύμαστη κατοικημένη βίλα ή μικρό πολυτελές ξενοδοχείο και προτείνεται πλήρως ανακαινισμένο με υλικά υψηλότερης ποιότητας και σύμφωνα με τις τελευταίες εξαγορές από την άποψη της ενεργειακής και σεισμικής αντοχής. Προφανώς, τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό, το έργο που παρουσιάζεται εδώ μπορεί να τροποποιηθεί και να προσαρμοστεί κατά τη διακριτική ευχέρεια του αγοραστή. Στο ισόγειο είναι δυνατή η δημιουργία δύο φωτεινών και ευρύχωρων καθιστικών και τραπεζαρίας που ανοίγουν στις αποκλειστικές βεράντες, ένα δωμάτιο αφιερωμένο στην κουζίνα και δύο βοηθητικά δωμάτια. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν τουλάχιστον τρία μεγαλοπρεπή δωμάτια με μεγάλη βεράντα και μπάνιο με Jacuzzi και ιδιωτικό χώρο χαλάρωσης / ευεξίας.
Ο απέραντος κήπος έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει μια πολυτελή πισίνα, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου πέντε αγωνιστικών και ένα γήπεδο τένις, ένα μεγάλο μπάρμπεκιου, ένα τριπλό γκαράζ και τρεις χώρους στάθμευσης.
Η βίλα βρίσκεται λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από τις πιο όμορφες πόλεις της Βόρειας Ιταλίας, όπως η Βενετία, η Βερόνα, η Πάδοβα, η Φερράρα, η Μπολόνια, το Abano Terme, η θάλασσα και τα πάρκα του ποταμού Δέλτα, "(Βενετία-Τορίνο).
Είναι δυνατό να αγοράσετε το ακίνητο ακόμη και σήμερα χωρίς αναδιάρθρωση.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB