Πώληση Βίλα, Roccatederighi, Grosseto, Ιταλία, VALDONICA Winery & Vineyard Residence

Πώληση - Cod. 34485

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 160 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

Σχέδιο
ΙΣΟΓΕΙΟ: Ευρύχωρο σαλόνι, τραπεζαρία και ψυγείο, 2 μπάνια και 1 τουαλέτα επισκεπτών. Ευρύχωρο αποθηκευτικό / τεχνικό δωμάτιο. Εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορεί να κατασκευαστεί μια σάουνα σε ένα μπάνιο.
ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ: Κύρια κρεβατοκάμαρα με εγκαταστάσεις μπάνιου. Δύο υπνοδωμάτια με τουαλέτες. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικές βεράντες.

Εξαρτήματα
Η Βίλα συνδέεται με δημόσιο ηλεκτρικό ρεύμα καθώς και δημόσιο σύστημα ύδρευσης. Κεντρική θέρμανση με ανεξάρτητους θερμοστάτες σε κάθε δωμάτιο. Ανοίξτε τις θέσεις φωτιάς στο σαλόνι, στο σαλόνι, στο ψυγείο και στο master bedroom. Οι διαχωριστικοί διάδρομοι είναι χτισμένοι στην πλαγιά έτσι ώστε η θερμοκρασία της γης να ψύχει τη βίλα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και τη θέρμανση κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Τοποθεσία
Αποστάσεις: Περίπου 1 χλμ. Και 3 χλμ. Από τα γειτονικά Χωριά - με επτά εστιατόρια και εμπορικές εγκαταστάσεις. 39χλμ. Από τις παραλίες της Μεσογείου. 42 χλμ. Από το Γκροσσέτο - με το εθνικό σιδηροδρομικό σταθμό, το νοσοκομείο, την αγορά και όλες τις πόλεις-ανέσεις. 66 χλμ. Προς Σιένα. 133 χλμ. Από τη Φλωρεντία, 149 χλμ. Από την Πίζα, 213 χλμ. Από τη Ρώμη.

Πληροφορίες
Μέρος της βίλας είναι ένας ιδιωτικός κήπος με περίπου 1.000 τ.μ. και δύο θέσεις στάθμευσης. Δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα 50 εκτάρια / 100 στρέμματα του οινοποιείου με τα μονοπάτια πεζοπορίας και τις θέσεις πικ-νικ. Η πισίνα βρίσκεται 5 λεπτά με τα πόδια από τη Villa - σε ένα μαγικό περιβάλλον. Διατηρείται από το ξενοδοχείο και μοιράζεται με το Hotel-Guests.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB