Πώληση Βίλα, Sardara, Sud Sardegna, Ιταλία, Via Umberto I - 09030 Sardara

Πώληση - Cod. 33872

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 400 m²
  • Αριθμός δωματίων: 12
  • Όροφος: first and second Flo

Όμορφη βίλα σε στυλ ελευθερίας, που βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Σαρδάρου (Νότια Σαρδηνία), γνωστό για τα αρχαία ιαματικά λουτρά της, προϊστορική καταγωγή και ιστορικά κτίρια. Η στρατηγική θέση του χωριού, στα μισά του δρόμου μεταξύ Κάλιαρι και Οριστάνο και μόλις 40 λεπτά από τη θάλασσα (Δυτική Ακτή), καθιστά ακόμα πιο ελκυστική αυτή την υπέροχη βίλα, που χτίστηκε από μια ευγενή οικογένεια του τόπου στα τέλη του 19ου αιώνα.
Το κτήριο ανακαινίστηκε πλήρως εσωτερικά και εξωτερικά το 1996 με υλικά εξαιρετικής αξίας και εξακολουθεί να παρουσιάζεται σε τέλειες συνθήκες.
Τεχνικά χαρακτηριστικά της βίλας: επιφάνεια 1025 τ.μ., κήπος 770 τετραγωνικών μέτρων. Το σπίτι στο ισόγειο είναι 180 τετραγωνικών μέτρων, με ανοιχτό λόφο στο ισόγειο των 30 τετραγωνικών μέτρων, χώρο στάθμευσης 21 τετραγωνικών μέτρων και βοηθητικά δωμάτια για 22 τετραγωνικά μέτρα. Στον πρώτο όροφο η κατοικία είναι 160 τ.μ., με βεράντα 50 τ.μ. Από τον πρώτο όροφο έχετε πρόσβαση στον πύργο της βίλας των 30 τ.μ.
Η βίλα έχει δύο εισόδους σε δύο διαφορετικούς δρόμους και μπορεί να διευθετηθεί για να χωριστεί σε δύο οικιστικές μονάδες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB