Πώληση Βίλα, Sordevolo, Biella, Ιταλία, via Clemente Vercellone, 4

Πώληση - Cod. 36940

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 4000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 30
  • Όροφος: 4

Η Villa Cernigliaro, ιστορική κατοικία που δεσμεύεται από το Υπουργείο Παιδείας και προστατεύεται από την Εποπτεία Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς και Τοπίου του Πεδεμοντίου, είναι μια από τις πιο όμορφες βίλες της περιοχής. Διαχειρίζεται η Carlotta Cernigliaro, που εκπαιδεύεται στο Μιλάνο, ασχολείται καθημερινά με τη συντήρηση μέσω εμπορικών επιχειρήσεων και παράλληλα καλλιτεχνικής και πολιτιστικής θέσης. Σήμερα είναι ανεξάρτητο.

Ένα αυθεντικό κόσμημα ιταλικού πολιτισμού, Villa Cernigliaro βρίσκεται στο Sordevolo, στην επαρχία Biella, βυθισμένο σε μια φύση με εύκρατο κλίμα. Βρίσκεται κοντά σε τοποθεσίες αξιοσημείωτης ομορφιάς, πάρκα και φυσικά καταφύγια, χιονοδρομικά κέντρα, ιερά και εκδρομικούς προορισμούς.
Η Villa Cernigliaro διατηρεί ακόμα μια αυθεντική ατμόσφαιρα με την αρχική της επίπλωση και τις ρυθμίσεις του δέκατου όγδοου αιώνα που σχεδίασε ο αρχιτέκτονας Chevalley. Το φυσικό θέαμα του πάρκου και του απόμακρου τοπίου είναι το μαγευτικό σκηνικό κάθε παρατηρητηρίου της κατοικίας.
Περιβάλλεται από πέτρινους τοίχους που προστατεύουν την ιδιωτική του ζωή.

Η βίλα διατηρεί μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα για όσους θέλουν ένα μέρος για να μείνουν εκλεπτυσμένοι, άνετοι και γοητευτικοί. Τα ευρύχωρα υπνοδωμάτια και μπάνια:
Σουίτα σουίτας φιλοξενουμένων αποτελείται από δύο δίκλινα δωμάτια, ανακοινώσεις και κοινόχρηστο μπάνιο
Δίκλινο / τρίκλινο δωμάτιο με κόκκινο δωμάτιο με βεράντα και μπάνιο
Δίκλινο / τρίκλινο δωμάτιο με πράσινο δωμάτιο με βεράντα και μπάνιο
Το πάρκο και τα δωμάτια της βίλας: αίθουσα μπιλιάρδου, τσάι, αίθουσα παιχνιδιών, αίθουσα ποιητών και αίθουσα βιβλιοθήκης ολοκληρώνουν τη γοητεία.
Η στάθμευση στο εσωτερικό επιτρέπεται αποκλειστικά στους επισκέπτες, το διευθυντικό προσωπικό και τη μεταφορά εξοπλισμού. Ο μεγάλος χώρος στάθμευσης που βρίσκεται ακριβώς μπροστά (οδική διασταύρωση) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα από επισκέπτες, προσωπικό, λεωφορεία, λεωφορεία ή Tir.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB