Πώληση Βίλα, Sperlonga, Latina, Ιταλία, VIA FLACCA 5857

Πώληση - Cod. 33571

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 70 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1

Sperlonga, ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ μόλις 5 χλμ, κοντά στη θάλασσα (700 μέτρα) με 2 ΒΕΡΑΝΤΕΣ, ΚΗΠΟΣ Μεγάλη 300τμ με πεζοδρόμιο στο κιόσκι και χώρο μπάρμπεκιου, με χώρο στάθμευσης για 2/3 αυτοκίνητα. ΔΙΑΜΟΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΣΑΛΟΝΙ ΜΕ ΚΟΥΖΙΝΑ OPEN SPACE, 2 υπνοδωμάτια και άνετο μπάνιο με ντους. ΑΞΕΣΟΥΑΡ: Η βίλα διαθέτει επίσης εξωτερική νιπτήρα με πάγκους, εξωτερικό ντους, ιδιωτικό καλά για το νερό (εκτός από το καθαρό νερό) επικαλυμμένα με Effect πορσελάνη Stone, καθώς και ο ίδιος ήδη την προετοιμασία για τη θέρμανση ή / και τζάκι ή / και PELLET κουζίνα, εξωτερική πήλινα ανοίγοντας πορσελάνης στην τελική φάση της έως το τέλος του 2017. ΣΠΙΤΙ μΕ ΥΨΗΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, με δεδομένη την περιοχή Sperlonga (αρχαίο μεσαιωνικό χωριό και μεταξύ των 32 πιο όμορφα στην Ιταλία από το «ANCI), Terracina, Gaeta, Σαν ευτυχισμένος Circeo, Sabaudia, Formia, για τις εποχιακές ενοικιάσεις, ετήσιες και b & b! Ιδιωτικών Ανακοίνωση Δεν οργανισμών παρακαλώ! Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε ή στείλτε e-mail. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Sperlonga βρίσκεται στη μέση μεταξύ Ρώμης και Νάπολης, σε μια προεξοχή του βράχου με θέα τη θάλασσα με καταπληκτική θέα της Ίσκια, το Κάπρι, τα νησιά Pontine και το ακρωτήρι του Circeo, Sperlonga έχει τις πιο όμορφες παραλίες και κολπίσκους τραχύ σωλήνα της ακτής, που πηγαίνει από Circeo σε Gaeta. Προσβάσιμο με το τρένο σε 1 ώρα από τη Ρώμη και από τη Νάπολη, μέσω της υπηρεσίας τρένο και λεωφορείο ρυθμικός κάθε ώρα. Το ιστορικό κέντρο, ένα νησί χωρίς αυτοκίνητα, με τα λευκά σοκάκια της, τα γραφικά μπαρ, καταστήματα, εστιατόρια και την περίφημη υπαίθρια αγορά το Σάββατο το πρωί την προσφορά τους τουρίστες μια αξέχαστη ατμόσφαιρα και ήδη ... η χαρά της επιστροφής. Sperlonga με τα κρυστάλλινα νερά και τις άριστες συνθήκες της παραλίας έχει λάβει η Ευρωπαϊκή Γαλάζια Σημαία από το 1996! Αεροδρόμια πλησιέστερο Ρώμη / Φιουμιτσίνο - Νάπολη / Capodichino - τόσο σε 120 χιλιόμετρα.
Κοντινότερη Ferry: Terracina σε απόσταση 8 χιλιομέτρων στο Κάπρι, Ίσκια, Ponza και Ventotene. Ο πλησιέστερος σταθμός του τρένου: Φόντι / Sperlonga για 10 χλμ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB